Μενού
Kαλάθι

Karcher professional

Κατασκευαστής: Karcher
FloorPro Cleaner CA 50 C: καθαριστικό δαπέδου για χειροκίνητη και αυτόματη εφαρμογή σε όλα τα σκληρά και ελαστικά δάπεδα. Επίσης κατάλληλο για γυαλιστερές επιφάνειες και έπιπλα. Με πιστοποίηση οικολογικού σήματος της ΕΕ.Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας (l) 5 *Μονάδα συσκευασίας (Pieces) 2 pH 8,..
27.99€
Χωρίς ΦΠΑ:22.57€
Κατασκευαστής: Karcher
Βιομηχανικό καθαριστικό FloorPro RM 69 με χαμηλό βαθμό αφρισμού για καθαρισμό επιφανειών και βιομηχανικών δαπέδων Η ισχυρή δράση του αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες από γράσο, λάδι, αιθάλη και ορυκτά.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)20Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(α))1pH..
113.99€
Χωρίς ΦΠΑ:91.93€
Κατασκευαστής: Karcher
Εξαιρετικά ενεργό ειδικό καθαριστικό για την αφαίρεση ρύπων και σημαδιών από καουτσούκ που προκαλούνται από περονοφόρα οχήματα.Εξαλείφει επίσης αποτελεσματικά τους επίμονους ρύπους λαδιού και αιθάλης καθώς και τις επικαλύψεις από πολυμερές και κερί. Η συγκολλητική ταινία αφαιρείται αποτελεσματικά.ΠΡ..
97.99€
Χωρίς ΦΠΑ:79.02€
Κατασκευαστής: Karcher
Το RM 806 ASF είναι ένα εξαιρετικό σαμπουάν για εφαρμογή σε μηχανήματα υψηλής πίεσης, σε εγκαταστάσεις που λειτουργούν με κέρμα. Το σαμπουάν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση πολλών ειδών ρύπων που προκαλούνται από την κίνηση στο δρόμο,π.χ. αιθάλη, λάδια, γράσο, έντομα και λάσπες. Ορ..
139.99€
Χωρίς ΦΠΑ:112.90€
Κατασκευαστής: Karcher
Φυσικό, αλκαλικό ενεργό καθαριστικό από ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Παρέχει εξαιρετικά ισχυρό καθαριστικό αποτέλεσμα και είναι κατάλληλο για χρήση τόσο με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού όσο και με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού.Ένα ευέλικτο προϊόν για την απομάκρυνση ..
105.99€
Χωρίς ΦΠΑ:85.48€
Κατασκευαστής: Karcher
RM 99 Solar Cleaner: ήπιο και αποτελεσματικό Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την ήπια απομάκρυνση ακόμη και της πιο επίμονης βρωμιάςΠροστατεύει από τα υπολείμματα αλάτωνγια όλα τα επίπεδα σκληρότητας του νερούΒιοδιασπάται εύκολα..
184.99€
Χωρίς ΦΠΑ:149.19€
Κατασκευαστής: Karcher
Υγρό κερί  το οποίο παρέχει προστασία και γυάλισμα. Δεν επηρεάζεται απο την ποιότητα νερού. Προσφέρει άψογο αποτέλεσμα χωρίς στέγνωμα με αέρα.Εφαρμογή με HDS: Αραιώστε 1 λίτρο του προϊόντος σε 9 λίτρα αποσταγμένο νερό και γεμίστε την δεξαμενή απορρυπαντικού του μηχανήματος υψυλής πίεσης.Δοσολογ..
30.99€
Χωρίς ΦΠΑ:24.99€
Κατασκευαστής: Karcher
Ο αφρός καθαρισμού διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες διάλυσης του λίπους και απομακρύνει εύκολα τα οργανικά υλικά, όπως κοπριά και ακαθαρσίες. Ιδανικό για τον καθαρισμό υπόστεγων για πουλερικά, χοίρους και βοοειδή, καθώς και αρμεκτηρίων.Εφαρμογές• Εγκαταστάσεις στάβλων, αμελκτήρια..
76.99€
Χωρίς ΦΠΑ:62.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Δραστικό, ουδέτερο καθαριστικό σαπούνι. Δημιουργεί ένα προστατευτικό αντιολισθητικό στρώμα και ένα φιλμ απώθησης των ακαθαρσιών. Γυαλίζει πολύ εύκολα. Δημιουργεί ένα αστραφτερό φινίρισμα.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας (l) 10 *Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(α)) 1 pH 9,2 *Βάρος (kg) 1..
64.99€
Χωρίς ΦΠΑ:52.41€
Κατασκευαστής: Karcher
Ισχυρό καθαριστικό που αφαιρεί αποτελεσματικά και τους πιο επίμονους ρύπους, όπως λάδι, γράσο, αίμα και πρωτεΐνες. Χαμηλή παραγωγή αφρού. Ιδιαίτερα κατάλληλο για τον καθαρισμό με μηχανή. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας (l) 10*Μονάδα συσκευασίας 1 pH 13,7 *Βάρος (kg) 11,1 *Βάρος συ..
73.99€
Χωρίς ΦΠΑ:59.67€
Κατασκευαστής: Karcher
Αποτελεσματικό και ήπιο συμπύκνωμα καθαρισμού ηψηλής πίεσης για έντονα λάδια, γράσα και ορυκτά. Κατάλληλο για τον καθαρισμό των οχημάτων, μονωτικών υλικών και μηχανών. Χωρίς ΝΤΑ.Ιδιότητες ■ Αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού υψηλής πίεσης. ■ Dιαλύει βαριά λίπη, γράσα και ορυκτούς ρύπους. ■ Ενεργός καθαρ..
79.99€
Χωρίς ΦΠΑ:64.51€
Κατασκευαστής: Karcher
Αποτελεσματικό και ήπιο συμπύκνωμα καθαρισμού ηψηλής πίεσης για έντονα λάδια, γράσα και ορυκτά. Κατάλληλο για τον καθαρισμό των οχημάτων, μονωτικών υλικών και μηχανών. Χωρίς ΝΤΑ.Ιδιότητες ■ Αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού υψηλής πίεσης. ■ Διαλύει βαριά λίπη, γράσα και ορυκτούς ρύπους. ■ Ενεργός καθαρ..
27.99€
Χωρίς ΦΠΑ:22.57€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 44 (4 Σελ.)