Μενού
Kαλάθι

Karcher professional

Karcher professional
karcher professional
Κατασκευαστής: Karcher
Ισχυρό απορρυπαντικό βαθέος καθαρισμού ψεκασμού-αναρρόφησης, σκόνη RM 760 Classic. Για υφασμάτινες επιστρώσεις δαπέδου, τοίχους και ταπετσαρίες (συμπεριλαμβανομένων των μικτών και πλήρως συνθετικών ινών).ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (kg)10Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(α))1pH8,2Βάρος..
134.03€
Χωρίς ΦΠΑ:108.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Μειώνει τον χρόνο ξεπλύματος και αφαιρεί ρύπο και τα τασιενεργά από προηγούμενες χρήσεις, ουδετεροποιεί τις ίνες και αναζωογονεί το χρώμα.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)1Μονάσα συσκευασίας12pH3,8Βάρος συμπεριλαμβάνομενη η συσκευασία (kg)1,1Διαστάσεις (L × W × H) (mm)75 x 75 x 270..
11.12€
Χωρίς ΦΠΑ:8.97€
Κατασκευαστής: Karcher
FloorPro Cleaner CA 50 C: καθαριστικό δαπέδου για χειροκίνητη και αυτόματη εφαρμογή σε όλα τα σκληρά και ελαστικά δάπεδα. Επίσης κατάλληλο για γυαλιστερές επιφάνειες και έπιπλα. Με πιστοποίηση οικολογικού σήματος της ΕΕ.Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας (l) 5 *Μονάδα συσκευασίας (Pieces) 2 pH..
27.28€
Χωρίς ΦΠΑ:22.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Βιομηχανικό καθαριστικό FloorPro RM 69 με χαμηλό βαθμό αφρισμού για καθαρισμό επιφανειών και βιομηχανικών δαπέδων Η ισχυρή δράση του αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες από γράσο, λάδι, αιθάλη και ορυκτά.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)20Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(α))1pH..
113.83€
Χωρίς ΦΠΑ:91.80€
Κατασκευαστής: Karcher
Universal Stain Remover RM 769 για κάθε υφασμάτινο κάλυμμα, ταπετσαρία και σκληρή επιφάνεια – αφαιρεί λάδι, πίσσα, βερνίκι παπουτσιών, κόλλα κ.λπ. από ανθεκτικές σε διαλύτες επιφάνειες.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(α))8Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η σ..
27.70€
Χωρίς ΦΠΑ:22.34€
Κατασκευαστής: Karcher
CarpetPro Cleaner RM 764, καθαριστικό για βαθύ καθαρισμό μέσω ψεκασμού-αναρρόφησης. Για όλους τους τύπους υφασμάτινων επιστρώσεων δαπέδου (συμπεριλαμβανομένων των μικτών και πλήρως συνθετικών ινών), ταπετσαριών και επιτοίχιων επενδύσεων.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)10Μονάδ..
124.68€
Χωρίς ΦΠΑ:100.55€
Κατασκευαστής: Karcher
Υγρό καθαριστικό μέσο CarpetPro Cleaner RM 767 OA ψεκασμού-αναρρόφησης με γρήγορο στέγνωμα για υφασμάτινες επιφάνειες και ταπετσαρίες που εξαλείφει τις ανεπιθύμητες οσμές και βελτιώνει την υγιεινή του δαπέδου.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)10Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(..
140.55€
Χωρίς ΦΠΑ:113.35€
Κατασκευαστής: Karcher
Εξαιρετικά ενεργό ειδικό καθαριστικό για την αφαίρεση ρύπων και σημαδιών από καουτσούκ που προκαλούνται από περονοφόρα οχήματα.Εξαλείφει επίσης αποτελεσματικά τους επίμονους ρύπους λαδιού και αιθάλης καθώς και τις επικαλύψεις από πολυμερές και κερί. Η συγκολλητική ταινία αφαιρείται αποτελεσματικά.ΠΡ..
97.80€
Χωρίς ΦΠΑ:78.87€
Κατασκευαστής: Karcher
Το RM 806 ASF είναι ένα εξαιρετικό σαμπουάν για εφαρμογή σε μηχανήματα υψηλής πίεσης, σε εγκαταστάσεις που λειτουργούν με κέρμα. Το σαμπουάν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση πολλών ειδών ρύπων που προκαλούνται από την κίνηση στο δρόμο,π.χ. αιθάλη, λάδια, γράσο, έντομα και λάσπες. Ορ..
139.67€
Χωρίς ΦΠΑ:112.64€
Κατασκευαστής: Karcher
RM 99 Solar Cleaner: ήπιο και αποτελεσματικό Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την ήπια απομάκρυνση ακόμη και της πιο επίμονης βρωμιάςΠροστατεύει από τα υπολείμματα αλάτωνγια όλα τα επίπεδα σκληρότητας του νερούΒιοδιασπάται εύκολα..
185.54€
Χωρίς ΦΠΑ:149.63€
Κατασκευαστής: Karcher
Υγρό κερί  το οποίο παρέχει προστασία και γυάλισμα. Δεν επηρεάζεται απο την ποιότητα νερού. Προσφέρει άψογο αποτέλεσμα χωρίς στέγνωμα με αέρα.Εφαρμογή με HDS: Αραιώστε 1 λίτρο του προϊόντος σε 9 λίτρα αποσταγμένο νερό και γεμίστε την δεξαμενή απορρυπαντικού του μηχανήματος υψυλής πίεσης.Δοσολογ..
30.86€
Χωρίς ΦΠΑ:24.89€
Κατασκευαστής: Karcher
Ο αφρός καθαρισμού διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες διάλυσης του λίπους και απομακρύνει εύκολα τα οργανικά υλικά, όπως κοπριά και ακαθαρσίες. Ιδανικό για τον καθαρισμό υπόστεγων για πουλερικά, χοίρους και βοοειδή, καθώς και αρμεκτηρίων.Εφαρμογές• Εγκαταστάσεις στάβλων, αμελκτήρια..
76.37€
Χωρίς ΦΠΑ:61.59€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)