Μενού
Kαλάθι

Τζαμοκαθαριστές

Κατασκευαστής: Karcher
Εδώ και 10 χρόνια, οι τζαμοκαθαριστές WV2 της Karcher έχουν καθαρίσει πολλά τζάμια με ρύπους, εξασφαλίζοντας αστραφτερό αποτέλεσμα. Η Karcher αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την επέτειο με τον τζαμοκαθαριστή WV2 Premium "10 Years Edition". Αυτό το μοντέλο του τζαμοκαθαριστή έχει μαύρο και κίτρινο design..
69.99€
Χωρίς ΦΠΑ:56.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Το τηλεσκοπικό κιτ προέκτασης για το σύστημα καθαρισμού τζαμιών Kärcher περιλαμβάνει δύο τηλεσκοπικά κοντάρια, ένα στήριγμα για το σύστημα καθαρισμού τζαμιών με ευέλικτο σύνδεσμο, καθώς και έναν υαλοκαθαριστήρα με πανί μικροϊνών. Το πρακτικό σετ είναι ιδανικό για τον βέλτιστο καθαρισμό των ψηλών τζα..
49.98€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Κατασκευαστής: Karcher
Τροφοδοτείται με μπαταρία, είναι ελαφρύς και ανθεκτικός: Η φορητή επαγγελματική μηχανή καθαρισμού WVP 10 για παράθυρα και άλλες απιφάνειες εντυπωσιάζει με τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως ο κινητήρας υψηλής ταχύτητας, ο οποίος παρέχει σημαντικά υψηλότερη απόδοση αναρρόφησης από τα συμβατικά μηχα..
189.99€
Χωρίς ΦΠΑ:153.22€
Κατασκευαστής: Karcher
Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη φορητή μηχανή αναρόφφησης WVP 10 για να καθαρίσετε τα τζάμια, είτε για να καθαρίσετε κεραμίδια, καθρέφτες, ντουλάπια, μετρητές ή οποιαδήποτε άλλη ομαλή επιφάνεια δεν υπάρχει θέμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα επιτευχθεί καθαρισμός χωρίς σημάδια σε οποιοδήποτε ση..
229.99€
Χωρίς ΦΠΑ:185.48€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)