Μενού
Kαλάθι

Επαναφορτιζόμενα μηχανήματα - Σύστημα AK

Επαναφορτιζόμενα μηχανήματα - Σύστημα AK
Εύχρηστα, δυνατά και αθόρυβα. Σχεδιασμένα για υψηλές επιδόσεις. Ψαλίδι μπορντούρας, χορτοκοπτικό, αλυσοπρίονο, μηχανή γκαζόν, φραχτοκόπτης ή φυσητήρας: Κάθε μηχάνημα κρύβει τεχνολογική υπεροχή, μέχρι και στη μικρότερη λεπτομέρεια. Η δική μας πείρα, που πηγάζει από περισσότερα από 90 χρόνια σχεδιασμού, ανάπτυξης και χρήσης μηχανημάτων με κινητήρα για το δάσος και τον κήπο, είναι η δική σας εγγύηση για ξεκούραστη και άνετη εργασία. Ανακαλύψτε νέα επίπεδα άνεσης στις δουλειές του κήπου. Κούρεμα του φράχτη; Έγινε. Πεσμένα φύλλα; Μαζεύτηκαν. Ξύλα; Έτοιμα για το τζάκι. Γκαζόν; Κομμένο στην εντέλεια. Και εσείς; Πιο ξεκούραστος παρά ποτέ! Κάθε ελαφρύ, αθόρυβο και ισχυρό μηχάνημα ακολουθεί την παραμικρή κίνηση των χεριών σας. Με δύναμη και υπεροχή. Ισχύς μπαταρίας. Με την υπογραφή της STIHL.
Κατασκευαστής: STIHL
Τόσο ισχυρό και τόσο αθόρυβο που θα εκπλαγείτεΕλαφρύ, επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας με πολύ καλή απόδοση κοπής για το κλάδεμα φυτών και θάμνων στο σπίτι. Εύχρηστο και αθόρυβο. Δεν απαιτείται προστασία των αυτιών. Το μαχαίρι αμφίπλευρης κοπής με δόντια σε σχήμα σταγόνας συγκεντρώνει την κοπτι..
159.01€
Χωρίς ΦΠΑ:128.23€
Κατασκευαστής: STIHL
Συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου για το ασύρματο σύστημα τροφοδοσίας COMPACT με τάση 36 V και χωρητικότητα 144 Wh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής. Με ένδειξη στάθμης φόρτισης (LED). Συμβατή με φορτιστές AL 101, AL 100, AL 300 και AL 500..
145.01€
Χωρίς ΦΠΑ:116.94€
Κατασκευαστής: STIHL
Φορτιστής για τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της σειράς COMPACT. Με Ένδειξη κατάστασης λειτουργίας (LED) καλώδιο με ταινία Velcro. Ο φορτιστής μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, αν απαιτείται. Τεχνικά χαρακτηριστικά        |        Value     ..
60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:48.39€
Κατασκευαστής: STIHL
Τέλεια ισορροπημένος επαναφορτιζόμενος φυσητήρας με λεπτή σχεδίαση για ευχάριστη εργασία με εξοικονόμηση ενέργειας. Στρογγυλό ακροφύσιο, μαλακή λαβή με μοχλό Ergo, ρυθμιζόμενος σε μήκος (τριών σταδίων) σωλήνας για βέλτιστη εφαρμογή της δύναμης φυσήματος κατά τη χρήση.Τεχνικά χαρακτηριστικά  &..
129.00€
Χωρίς ΦΠΑ:104.03€
Κατασκευαστής: STIHL
Πολύ ελαφρύ επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό για εύκολη περιποίηση γκαζόν και άκρων κοντά στο σπίτι. Διάμετρος κύκλου κοπής 280 mm, σωλήνας μεταβλητού μήκους που ρυθμίζεται με ένα πάτημα του κουμπιού, ρύθμιση λαβής χωρίς εργαλεία. Αποστάτης για κοπή γύρω από εμπόδια όπως δέντρα και θάμνοι. Μαλακή λαβή ..
169.00€
Χωρίς ΦΠΑ:136.29€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)