Μενού
Kαλάθι

Επαναφορτιζόμενα μηχανήματα - Σύστημα AP και AR

Επαναφορτιζόμενα μηχανήματα - Σύστημα AP και AR
Δυνατό και άκρως αποτελεσματικό, αλλά ταυτόχρονα αθόρυβο και πολύπλευρο: αυτό είναι το επαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL. Από κούρεμα γρασιδιού και περιποίηση των άκρων του γκαζόν, στο κλάδεμα φρακτών, καθάρισμα φύλλων και μονοπατιών έως και την κοπή καυσόξυλων – τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL πραγματοποιούν με άνεση κάθε εργασία στον κήπο. Όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία σας, ως επαγγελματίας κηπουρός, θα βρείτε σε αυτή τη σειρά ακριβώς ότι χρειάζεστε. Την καρδιά του συστήματος αποτελούν οι καινοτόμες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Με περίσσεια δύναμη, υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, γρήγορη φόρτιση, καμία επίδραση μνήμης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα. Αθόρυβα χωρίς καλώδια, καυσαέρια και με απόλυτη ελευθερία κινήσεων.
Κατασκευαστής: STIHL
Πολύ ελαφρύ επαγγελματικό πριόνι για χρήση σε ευαίσθητες περιοχές θορύβου. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα και την ταχύτητα αλυσίδας 16 m / s (40% υψηλότερη από την προηγούμενη της MSA 160 T), το MSA 161 T επιταχύνει πολύ γρήγορα και προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια κοπής. Το αλυσοπρίονο διαθέτει μιας υψηλής..
424.00€ 499.00€
Χωρίς ΦΠΑ:341.94€
Κατασκευαστής: STIHL
Επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο, δεν απαιτούνται ωτοασπίδες. Ταχυτεντωτήρας αλυσίδας STIHL, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, τάπα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία, με αλυσίδα 1/4"-PM3 για λεπτή τομή και καλή απόδοση κοπής, βάρος 3,2 kg χωρίς μπα..
361.00€ 425.00€
Χωρίς ΦΠΑ:291.13€
Κατασκευαστής: STIHL
Εύχρηστο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο για την επαγγελματική συντήρηση δέντρων Πολύ ελαφρύ επαγγελματικό πριόνι για χρήση σε ευαίσθητες περιοχές θορύβου. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα και την ταχύτητα αλυσίδας 16 m / s (40% υψηλότερη από την προηγούμενη της MSA 160 T), το MSA 161 T επιταχύνει πολύ γρήγορ..
424.00€ 499.00€
Χωρίς ΦΠΑ:341.94€
Κατασκευαστής: STIHL
Δυνατό επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο με απόδοση κοπής αυξημένη κατά 20% σε σύγκριση με το MSA 160 C-B. Ιδανικό για ποικίλες εργασίες με ξύλο σε χώρους με ευαισθησία σε θόρυβο. Αλυσίδα ¼"-PM3 για γρήγορη πρόοδο της εργασίας και καθαρές τομές, εργονομικός μοχλός χειρισμού με λειτουργία ποτενσιόμετρου γ..
424.00€ 499.00€
Χωρίς ΦΠΑ:341.94€
Κατασκευαστής: STIHL
Ισχυρό επαγγελματικό επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων 5 για αφαίρεση κορμοτεμαχίων, διορθωτικά μέτρα σε κορυφές δέντρων και απομάκρυνση νεκρού ξύλου. Εξαιρετικά εύκολος χειρισμός χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού με πλήκτρο απασφάλισης για απλή ενεργοποίηση του πριονιού. Χειριστ..
471.00€ 555.00€
Χωρίς ΦΠΑ:379.84€
Κατασκευαστής: STIHL
Επαναφορτιζόμενο μηχάνημα συγκομιδής για την αποτελεσματική συλλογή καρπών όπως ελιές, καρύδια ή φιστίκια. Διαθέτει 2 χτένια με 4 ακτίνες από ανθρακονήματα έκαστο. Η ταχύτητα κίνησης ελέγχεται πλήρως από το γκάζι. Ειδικά σχεδιασμένο για άνετη εργασία. Συμβατό με όλες τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ..
865.00€
Χωρίς ΦΠΑ:697.58€
Κατασκευαστής: STIHL
Ανθεκτική και εργονομικά σχεδιασμένη ζώνη με άνετο ιμάντα για κατανομή βάρους σε ισχία και ώμους. Προσφέρει μειωμένο συνολικό βάρος στο χέρι του χρήστη, καθώς η μπαταρία στη θήκη AP με καλώδιο σύνδεσης φοριέται στη ζώνη...
85.00€
Χωρίς ΦΠΑ:68.55€
Κατασκευαστής: STIHL
Πρόσθετη θήκη για προσαρμογή στη ζώνη μπαταριών, για εύκολη μεταφορά επιπλέον μπαταριών ή άλλων περελκομένων όπως προστατευτικά γυαλιά ή δοχείο με διαλυτικό ρητίνης...
35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.23€
Κατασκευαστής: STIHL
Για εύκολη και εργονομική εργασία με το σύστημα APΕπιτρέπει μετάδοση ενέργειας από μπαταρία STIHL AP σε φυσητήρα BGA 100. Συνδυάζεται με ζώνη μπαταριών...
209.00€
Χωρίς ΦΠΑ:168.55€
Κατασκευαστής: STIHL
Ισχυρό επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικό κονταροπρίονο STIHL. Αθόρυβο και με χαμηλές δονήσεις. Για επαγγελματική χρήση στην περιποίηση δέντρων, στην καλλιέργεια οπωροφόρων και στις κοινοτικές υπηρεσίες. Για την αποκλάδωση δέντρων, την απομάκρυνση νεκρού ξύλου και πεσμένων κλαδιών και για το κλάδεμα οπωρο..
879.00€
Χωρίς ΦΠΑ:708.87€
Κατασκευαστής: STIHL
Κουτί μπαταριών S Με ένθετο.Για 4 μπαταρίες ,ή για 2 μπαταρίες AP με φορτιστή AL 300 ή AL 500Για τη μεταφορά μπαταριών και φορτιστή, με εξοικονόμηση χώρου. Συμβατό με τα συστήματα Sortimo L-BOXXen και Sortimo Globelyst για μεταφορά στο αυτοκίνητο. Για τέσσερις μπαταρίες ή δύο μπαταρίες και φορτιστή...
85.00€
Χωρίς ΦΠΑ:68.55€
Κατασκευαστής: STIHL
Με αντιολισθητικό πατάκι. Π.χ για μπαταρίες AP ή AR και φορτιστές.Για την άνετη μεταφορά της μπαταρίας AR και ενός φορτιστή, ή περισσότερων AP μπαταριών και ενός φορτιστή. Το κουτί της μπαταρίας STIHL είναι επίσης συμβατό μετα συστήματα Sortimo L-Boxxes και Sortimo Globelyst για μεταφορά εντός του ο..
109.00€
Χωρίς ΦΠΑ:87.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)