Μενού
Kαλάθι

ΣΚΟΥΠΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ

Κατασκευαστής: STIHL
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ SEA 20 ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ AS 2 ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ AL 1 Η πρακτική επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός STIHL SEA 20 είναι σχεδιασμένη για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα μικρών εκτάσεων. Κατάλληλη για εργασίες γύρω από το σπίτι, σε στεγνούς εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα στην τραπεζαρία και..
139.00€
Χωρίς ΦΠΑ:112.10€
Κατασκευαστής: STIHL
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ SEA 20 ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ Η πρακτική επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός STIHL SEA 20 είναι σχεδιασμένη για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα μικρών εκτάσεων. Κατάλληλη για εργασίες γύρω από το σπίτι, σε στεγνούς εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα στην τραπεζαρία και σε δύσ..
89.00€ 99.00€
Χωρίς ΦΠΑ:71.77€
Κατασκευαστής: STIHL
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΕΓΝΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Για το καθάρισμα στεγνών και υγρών χώρων κοντά στο σπίτι και για το καθάρισμα αυτοκινήτων. Πολλαπλές δυνατότητες χρήσης χάρη στην πλούσια γκάμα παρελκομένων: Πέλμα δαπέδου διπλής λειτουργίας για ευέ..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:76.61€
Κατασκευαστής: STIHL
COMPACT ΣΚΟΥΠΑ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ηλεκτρική σκούπα υγρών και στεγνών STIHL SE 62 είναι ένα μικρών διαστάσεων αλλά πολλών εφαρμογών μηχάνημα καθαρισμού για επαγγελματικό καθαρισμό σε συνεργεία, υπηρεσίες καθαρισμού και βιομηχανικούς χώρους. Η βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα μαζεύει σκόνη, ακαθαρσίε..
219.00€
Χωρίς ΦΠΑ:176.61€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)