Μενού
Kαλάθι

Τζαμοκαθαριστών

Τζαμοκαθαριστών
ΤΖΑΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ
Κατασκευαστής: Karcher
Το κιτ περιλαμβάνει έναν σταθμό φόρτισης και εφεδρική μπαταρία για το Σύστημα Καθαρισμού Τζαμιών WV 5 με μπαταρία. Η εφεδρική μπαταρία και το Σύστημα Καθαρισμού Τζαμιών που τροφοδοτείται πλήρως από μπαταρία μπορούν να φορτιστούν και να αποθηκευτούν στον σταθμό φόρτισης.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕ..
57.99€
Χωρίς ΦΠΑ:46.77€
Κατασκευαστής: Karcher
Το ακροφύσιο αναρρόφησης της Karcher είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να καθαρίσει γυάλινες επιφάνειες που έχουν κάγκελα ή πλέγμα. Έχει στενό εργονομικό σχήμα ώστε να μπορεί να καθαρίσει τα δυσπρόσιτα σημεία και το πλάτος του είναι 170mm.Κατάλληλο για:Karcher WV 50Karcher WV 75..
14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Ζώνη μεταφοράς για πρακτική αποθήκευση του τζαμοκαθαριστή και του δοχείου ψεκασμού.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΙμάντας μεταφοράς με ρυθμιζόμενο μήκοςΕυρύχωρη κεντρική τσέπη για την αποθήκευση του Συστήματος Καθαρισμού Τζαμιών2 ιμάντες συγκράτησης για τα εξαρτήματαΚατάλληλη για:Karcher WV 5 PlusK..
25.99€
Χωρίς ΦΠΑ:20.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Με το νέο σετ φιάλης ψεκασμού Premium, που περιλαμβάνει υποδοχή σφουγγαριού με ρυθμιζόμενο μέγεθος, μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα φαρδιά και στενά τζάμια. Με το αυτοκόλλητο Velcro το ξεσκονόπανο μικροϊνών μπορεί να συνδεθεί εύκολα και να αντικατασταθεί γρήγορα. Επιπλέον, με την ξύστρα απομάκρυνσης ρ..
16.99€
Χωρίς ΦΠΑ:13.70€
Κατασκευαστής: Karcher
Τα λάστιχα της Karcher (2τμχ) είναι φαρδιά για να πιάνουν μεγαλύτερη επιφάνεια καθαρισμού και είναι ιδανικά να χρησιμοποιούνται σε όλες τις ομαλές επιφάνειες όπως: γυάλινες επιφάνειες και τζάμια. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός γίνεται χωρίς να στάζουν και χωρίς να αφήνουν ίχνη.Κατάλληλο για:Karcher WV..
11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.87€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πανί καθαρισμού από μικροΐνες καθαρίζει σχολαστικά όλες τις ομαλές επιφάνειες.πχ γυάλινες επιφάνειες και τζάμια. Δοχείο ψεκασμού, κάλυμμα από μικροΐνες και συμπυκνωμένο καθαριστικό τζαμιών. Για μακριάς διάρκειας λάμψη χωρίς ίχνη. Ο καθαρισμός των παραθύρων πιο εύκολος και γρήγορος από ποτέ.Κατάλλ..
11.99€
Χωρίς ΦΠΑ:9.67€
Κατασκευαστής: Karcher
Το τηλεσκοπικό κιτ προέκτασης για το σύστημα καθαρισμού τζαμιών Kärcher περιλαμβάνει δύο τηλεσκοπικά κοντάρια, ένα στήριγμα για το σύστημα καθαρισμού τζαμιών με ευέλικτο σύνδεσμο, καθώς και έναν υαλοκαθαριστήρα με πανί μικροϊνών. Το πρακτικό σετ είναι ιδανικό για τον βέλτιστο καθαρισμό των ψηλών τζα..
48.90€
Χωρίς ΦΠΑ:39.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Τροφοδοτικό αντικατάστασης ΕΕ για τους τζαμοκαθαριστές της Kärcher.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΣυμβατό με τα μηχανήματα WV και KVΈνας προσαρμογές ισχύος κύριου δικτύου για δύο ομάδες συσκευών...
17.99€
Χωρίς ΦΠΑ:14.51€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)