Μενού
Kαλάθι

Φυσητήρες, αναρροφητήρες και ψεκαστήρες

Φυσητήρες, αναρροφητήρες και ψεκαστήρες
Σε κήπους, δρόμους και πάρκα, οι φυσητήρες και αναρροφητήρες STIHL μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό: Πεσμένα φύλλα, κομμένο γρασίδι, σκουπίδια - τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί στο ισχυρό ρεύμα αέρα των φυσητήρων STIHL. Το κτήμα καθαρίζει στη στιγμή. Οι κοπτικοί αναρροφητήρες STIHL καταβροχθίζουν πεσμένα φύλλα, κομμένο χόρτο και κλαδάκια από φράχτες σε κάθε ποσότητα. Ταυτόχρονα, τα οργανικά απορρίμματα κόβονται σε τόσο μικρά κομμάτια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας για την παραγωγή κομπόστ ή να κατανεμηθούν ως λίπασμα πάνω σε χώμα και γκαζόν. Με τους ψεκαστήρες STIHL, το ράντισμα φυτοφαρμάκων σε οπωρώνες, αμπελώνες και χωράφια με λαχανικά γίνεται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά παρά ποτέ.
Κατασκευαστής: STIHL
Εύχρηστος επαναφορτιζόμενος ραντιστήρας για την εφαρμογή υγρών προϊόντων φυτοπροστασίας και λιπασμάτων στην κηποτεχνία και αρχιτεκτονική τοπίων, στην οπωροκαλλιέργεια, στην καλλιέργεια κηπευτικών προϊόντων και στην αμπελουργία. Εξαιρετικά ισχυρός χάρη στη δυνατή αντλία μεμβράνης με πίεση λειτουργίας..
499.00€
Χωρίς ΦΠΑ:402.42€
Κατασκευαστής: STIHL
Τέλεια ισορροπημένος επαναφορτιζόμενος φυσητήρας με λεπτή σχεδίαση για ευχάριστη εργασία με εξοικονόμηση ενέργειας. Στρογγυλό ακροφύσιο, μαλακή λαβή με μοχλό Ergo, ρυθμιζόμενος σε μήκος (τριών σταδίων) σωλήνας για βέλτιστη εφαρμογή της δύναμης φυσήματος κατά τη χρήση.Τεχνικά χαρακτηριστικά  &..
129.00€
Χωρίς ΦΠΑ:104.03€
Κατασκευαστής: STIHL
Καθαρίζει γρήγορα μικρές και μεγάλες επιφάνειες από πεσμένα φύλλα ή κομμένο γρασίδι. Στρογγυλό μπεκ, κινητήρας 2-MIX, διακόπτης λειτουργίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά                  |         Value         ..
309.00€
Χωρίς ΦΠΑ:249.19€
Κατασκευαστής: STIHL
Για το καθάρισμα μεγάλων εκτάσεων από φύλλα και κομμένο χόρτο. Κατάλληλος και για χρήση σε περιβάλλον με πολλή σκόνη, χάρη στο φίλτρο HD2. Στρογγυλό μπεκ, πεπλατυσμένο μπεκ, αντιδονητικό σύστημα STIHL, σύστημα STIHL Elastostart, κινητήρας 2-MIX, ασφαλιζόμενη σκανδάλη γκαζιού με διακόπτη λειτουργίας...
416.00€
Χωρίς ΦΠΑ:335.48€
Κατασκευαστής: STIHL
Με τη δυνατή δέσμη αέρα του, αυτός ο ελαφρύς φυσητήρας καθαρίζει πλακόστρωτα και δρομάκια από πεσμένα φύλλα ή κομμένο γρασίδι.Συνιστάται για τους κινητήρες Kombi KM 56 R CE, KM 90 R, KM 130 R.Τεχνικά χαρακτηριστικά  |   Value   |*Βάρος kg 1)        &nbs..
189.00€
Χωρίς ΦΠΑ:152.42€
Κατασκευαστής: STIHL
Εύχρηστος φυσητήρας με ενσωματωμένη μπαταρίαΕύχρηστος επαναφορτιζόμενος φυσητήρας για το καθάρισμα μικρών εκτάσεων κοντά στο σπίτι. Στρογγυλό μπεκ, ενσωματωμένη μπαταρία με ένδειξη κατάστασης φόρτισης, στήριγμα τοίχου για πρακτική φύλαξη Βάρος 2,0 kg. Χρόνος φόρτισης μπαταρίας 210 / 300 λεπτά (80..
139.00€
Χωρίς ΦΠΑ:112.10€
Κατασκευαστής: STIHL
Αθόρυβος, ελαφρύς και πολύ ισχυρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας για επαγγελματική χρήση, ειδικά σε αστικά κέντρα και σε περιοχές με υψηλή ευαισθησία στον θόρυβο. Στρογγυλό μπεκ, μαλακή λαβή, ρυθμιστής ισχύος τριών θέσεων με πρόσθετη λειτουργία υπερενίσχυσης, σωλήνας αέρα μεταβλητού μήκους με τρεις πρ..
449.00€
Χωρίς ΦΠΑ:362.10€
Κατασκευαστής: STIHL
Ευχάριστα αθόρυβος και εξαιρετικά ισχυρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BR 200 για επαγγελματική χρήση. Ιδανικό για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στο θόρυβο. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του, δεν δημιουργούνται στρεπτικές δυνάμεις στον καρπό του χρήστη, ακόμη και σε λειτουργία ενίσχυσης. Αυτό ανακουφί..
555.00€
Χωρίς ΦΠΑ:447.58€
Κατασκευαστής: STIHL
Άνετος στη χρήση, πολύ ισχυρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας για επαγγελματική χρήση, ιδιαίτερα σε αστικές περιοχές, όπως παιδικές χαρές και χώρους στάθμευσης. Για την αφαίρεση φύλλων, απορριμμάτων, φυτών και ακαθαρσιών. 40% περισσότερη ισχύς από το BGA 85 και με μειωμένο βάρος. Στρογγυλό ακροφύσιο, μ..
329.00€
Χωρίς ΦΠΑ:265.32€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)