Μενού
Kαλάθι

Ακροφύσια και Κάνες Ψεκασμού(Πιστόλια για Λάστιχο)

Κατασκευαστής: Karcher
Το στόμιο ψεκάσματος διαθέτει βαλβίδα η οποία μπορεί να λειτουργήσει με το ένα χέρι, επιτρέποντας τη ροή του νερού να προσαρμοστεί εύκολα με τον αντίχειρα. Οι δυο παρακάτω επιλογές ψεκάσματος μπορούν να προσαρμόζονται συνεχώς στο στόμιο: κωνική δέσμη και δέσμη σημείου. Αυτό επιτρέπει να ποτίζονται μ..
12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.48€
Κατασκευαστής: Karcher
Το μικρό στόμιο είναι ιδανικό για εύκολο πότισμα στον κήπο. Με τις συνεχώς προσαρμοζόμενες επιλογές ψεκάσματος, η διανομή του νερού μπορεί ευέλικτα να ρυθμιστεί μεταξύ της κωνικής δέσμης και της δέσμης σημείου, ανάλογα με το τι είναι αυτό που απαιτείται σε κάθε περίπτωση. Τα λουλούδια και οι ζαρντιν..
6.99€
Χωρίς ΦΠΑ:5.64€
Κατασκευαστής: Karcher
Το spray gun κάνει το πότισμα του κήπου εξαιρετικά εύκολο. Χάρη στη σκανδάλη που κλειδώνει, με τη λειτουργία κλειδώματος, η ροή του νερού στο στόμιο του λάστιχου μπορεί να διατηρηθεί στιγμιαία, χωρίς την ανάγκη για άμεση πίεση. Χρησιμοποιώντας τη βαλβίδα ελέγχου, η οποία μπορεί να λειτουργήσει με το..
15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:12.50€
Κατασκευαστής: Karcher
Μόνο η Kärcher προσφέρει αυτή την ευκολία: την περιστρεφόμενη λαβή, με την οποία η σκανδάλη κλειδώματος μπορεί να στραφεί εμπρός ή πίσω, επιτρέποντας την ανεξάρτητη χρήση του spray gun. Ακόμη, αποτελείται από άνετα μαλακά πλαστικά στοιχεία, τα οποία προσφέρουν επιπλέον προστασία. Χρησιμοποιώντας την..
20.50€
Χωρίς ΦΠΑ:16.53€
Κατασκευαστής: Karcher
Απαιτητικές εργασίες ποτίσματος φυτών με διαφορετικές ανάγκες μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα με το πολύ-λειτουργικό spray gun Plus. Η πρωτοποριακή τεχνολογία μεμβράνης, η οποία έχει αναπτυχθεί από την Kärcher, εγγυάται ψέκασμα χωρίς πιτσίλισμα σε κάθε χρήση - ακόμη και όταν μεταβάλλεται ο τρόπος ..
30.50€
Χωρίς ΦΠΑ:24.60€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πρωτοποριακό πιστόλι καθαρισμού ενισχυμένης πίεσης WBS 3 της Kärcher με περιστρεφόμενη δέσμη νερού. Καθαρίζει γρήγορα ελαφρώς βρώμικες γλάστρες, εξωτερικά έπιπλα και εργαλεία κήπου.Το πιστόλι καθαρισμού ενισχυμένης WBS 3 είναι η ιδανική προέκταση για κάθε λάστιχο κήπου. Απλώς συνδέστε το WBS 3 στ..
49.99€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Κατασκευαστής: Karcher
ES 1/7 Bp Pack ασύρματο ψεκαστικό χειρός με ηλεκτροστατική λειτουργία για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση δυσπρόσιτων περιοχών. Περιλαμβάνει μια ισχυρή μπαταρία 2,5 Ah και ένα φορτιστή μπαταρίας.Εξοπλισμένο με μία ισχυρή μπαταρία 2.5 Ah από την πλατφόρμα μπαταρίας 18 V της Kärcher κα..
794.99€
Χωρίς ΦΠΑ:641.12€
Κατασκευαστής: Karcher
Η συσκευή καθαρισμού βεραντών PCL 3-18 αφήνει τις ξύλινες βεράντες σας να λάμπουν. Ο καθαρισμός είναι γρήγορος και αβίαστος χάρη στις δύο περιστρεφόμενες κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού. Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία και ταχυφορτιστής.Χάρη στη συσκευή καθαρισμού βεραντών..
299.99€
Χωρίς ΦΠΑ:241.93€
Κατασκευαστής: Karcher
Η συσκευή καθαρισμού βεραντών που λειτουργεί με μπαταρία καθαρίζει τις ξύλινες βεράντες με ευελιξία, αποτελεσματικότητα και χωρίς να αφήνει υπολείμματα, χάρη στις περιστρεφόμενες κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού. Δεν περιλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής .Χάρη στη συσκ..
199.99€
Χωρίς ΦΠΑ:161.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Χάρη στις περιστροφικές κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού, το σύστημα καθαρισμού αυλών PCL 4 αφαιρεί τη βρωμιά από τις ξύλινες βεράντες, αποτελεσματικά και ομοιόμορφα.Με το ηλεκτρικό σύστημα καθαρισμού αυλών PCL 4, η επίμονη βρωμιά αφαιρείται από τις ξύλινες βεράντες εύ..
229.99€
Χωρίς ΦΠΑ:185.48€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)