Μενού
Kαλάθι

Πλυστικών Μηχανημάτων

Κατασκευαστής: Karcher
Karcher MJ 180 Full Control 3 σε 1 κάνη ψακασμού για επιλογή εφαρμογής ψεκασμού και πίεσης μέσω του πιστολιού G 180 Q Full Control.Η κάνη ρύθμισης πίεσης MP-160, διαθέτει πέντε διαφορετικές λειτουργίες ψεκασμού σε έναν ενιαίο σωλήνα, χάρη στο περιστρεφόμενο ακροφύσιό της.1. Μπεκ που περιστρέφει την ..
69.99€
Χωρίς ΦΠΑ:56.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Αντάπτορας  εξαρτημάτων κάνης παλαιών μηχανημάτων Karcher..
8.99€
Χωρίς ΦΠΑ:7.25€
Κατασκευαστής: Karcher
Το ακροφύσιο αφρού FJ 3, παρέχει μια ισχυρή δράση αφρού, ιδανικό για τον εύκολο καθαρισμό όλων των επιφανειών (για αυτοκίνητα, έπιπλα κήπου, προσόψεις, κλιμακοστάσια, τροχόσπιτα, μονοπάτια, τοίχους, ταράτσες, δρόμους, κ.α). Η χωρητικότητα του δοχείου είναι 0.3lt.Η σύνδεσή του με το πλυστικό μηχάνημα..
13.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Η βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 30. Ιδανική για σκαλιά και ακμές. Aπομακρύνει αποτελεσματικά τους επίμονους ρύπους από διάφορες επιφάνειες,//Η βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 30 παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε διάφορες επιφάνειες, τα οποία διασφαλίζονται χάρη στα τρία ακροφύσια υψηλής π..
49.99€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Κατασκευαστής: Karcher
Σχολαστικός καθαρισμός μεγάλων επιφανειών χωρίς πιτσίλισμα: Το μηχάνημα καθαρισμού τοίχων και δαπέδων Τ 5 T-Racer.Η ρυθμιζόμενη θέση του ακροφυσίου σημαίνει ότι το μηχάνημα καθαρισμού επιφανειών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τονκαθαρισμό τόσο σκληρών όσο και ευαίσθητων επιφανειών.Ο πε..
100.99€
Χωρίς ΦΠΑ:81.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Το εξάρτημα καθαρισμού επιφανειών T 7 Plus T-Racer είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων χωρίς πιτσίλισμα. Ο περιστρεφόμενος βραχίονας διπλής δέσμης απομακρύνει τους ρύπους από μεγάλες επιφάνειες εξοικονομώντας χρόνο έως και 50% σε σύγκριση με τον καθαρισμό με διάταξη ..
149.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Πάντα σε κίνηση: Η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού με εναλλάξιμα εξαρτήματα καθαρίζει λείες επιφάνειες όπως βαμμένες, γυάλινες ή πλαστικές. Γρήγορη αλλαγή εξαρτημάτων χάρη στον ενσωματωμένο μοχλό απελευθέρωσης. Όταν συνδυάζεται με το εναλλάξιμο εξάρτημα Universal, η περιστρεφόμενη βούρτσα ..
44.99€
Χωρίς ΦΠΑ:36.28€
Κατασκευαστής: Karcher
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΠεριστρεφόμενη κεφαλή βούρτσαςΑπαλή και αποτελεσματική δράση καθαρισμού.Αλλαγή προσάρτησης μέσω μοχλού απελευθέρωσηςΤαχύτερη και ευκολότερη αλλαγή σύνδεσης χωρίς επαφή με το ρύπο.Επιλέξτε το σωστό συνημμένο για διαφορετικές εφαρμογές.Ιδιαίτερα απαλός καθαρισμόςΙδανικό..
44.99€
Χωρίς ΦΠΑ:36.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Για τον σχολαστικό καθαρισμό ανθεκτικών επιφανειών γύρω από το σπίτι: Το εναλλάξιμο εξάρτημα της βούρτσας πλύσης Home & Garden για την περιστρεφόμενη βούρτσα πλύσης. Οι μαύρες τρίχες της βούρτσας πλύσης του εναλλάξιμου εξαρτήματος Home & Garden είναι πιο σκληρές από τις διάφ..
12.54€
Χωρίς ΦΠΑ:10.11€
Κατασκευαστής: Karcher
Το εναλλάξιμο εξάρτημα Universal της βούρτσας πλύσης για την περιστρεφόμενη βούρτσα πλύσης είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των λείων επιφανειών, όπως των βαμμένων, γυάλινων ή πλαστικών επιφανειών. Οι διαφανείς τρίχες του εξαρτήματος της βούρτσας πλύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο..
12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.48€
Κατασκευαστής: Karcher
Οι προσόψεις και οι γυάλινες επιφάνειες καθαρίζονται αποτελεσματικά με υψηλή πίεση με τη χρήση ενός ειδικού εξαρτήματος. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν συνδυάζεται με την τηλεσκοπική κάνη ψεκασμού της Kärcher.Ομοιόμορφος και ιδιαίτερα αποτελεσματικός καθαρισμός: τα τέσσερα ακροφύσια υψηλής πίεσης αφα..
59.99€
Χωρίς ΦΠΑ:48.38€
Κατασκευαστής: Karcher
Πιστόλι υψηλής πίεσης με σκανδάλη Easy press με ενσωματωμένο αντάπτορα για σύνδεση σε σωλήνες υψηλής πίεσης M 22 x 1,5.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΘερμοκρασία (°C)max. 155Μέγ. πίεση (bar)300Σύνδεση με σπείρωμαM22 x 1,5Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η συσκευασία (kg)0,9ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣHDS 12/14-4 STHDC Sta..
109.99€
Χωρίς ΦΠΑ:88.70€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 51 (5 Σελ.)