Μενού
Kαλάθι

Πλυστικών Μηχανημάτων

Πλυστικών Μηχανημάτων
ΠΛΥΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
Κατασκευαστής: Karcher
Karcher MJ 180 Full Control 3 σε 1 κάνη ψακασμού για επιλογή εφαρμογής ψεκασμού και πίεσης μέσω του πιστολιού G 180 Q Full Control.Η κάνη ρύθμισης πίεσης MP-160, διαθέτει πέντε διαφορετικές λειτουργίες ψεκασμού σε έναν ενιαίο σωλήνα, χάρη στο περιστρεφόμενο ακροφύσιό της.1. Μπεκ που περιστρέφει την ..
69.99€
Χωρίς ΦΠΑ:56.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Αντάπτορας  εξαρτημάτων κάνης παλαιών μηχανημάτων Karcher..
8.99€
Χωρίς ΦΠΑ:7.25€
Κατασκευαστής: Karcher
Το ακροφύσιο αφρού FJ 3, παρέχει μια ισχυρή δράση αφρού, ιδανικό για τον εύκολο καθαρισμό όλων των επιφανειών (για αυτοκίνητα, έπιπλα κήπου, προσόψεις, κλιμακοστάσια, τροχόσπιτα, μονοπάτια, τοίχους, ταράτσες, δρόμους, κ.α). Η χωρητικότητα του δοχείου είναι 0.3lt.Η σύνδεσή του με το πλυστικό μηχάνημα..
14.37€
Χωρίς ΦΠΑ:11.59€
Κατασκευαστής: Karcher
Η βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 30. Ιδανική για σκαλιά και ακμές. Aπομακρύνει αποτελεσματικά τους επίμονους ρύπους από διάφορες επιφάνειες,//Η βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 30 παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε διάφορες επιφάνειες, τα οποία διασφαλίζονται χάρη στα τρία ακροφύσια υψηλής..
49.99€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Κατασκευαστής: Karcher
Βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 40 με τρία ενσωματωμένα ακροφύσια υψηλής πίεσης. Εύκολη και γρήγορα αφαίρεση των ρύπων από τις επιφάνειες. Ιδανική για σκαλιά και ακμέςΗ βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 40 με τρία ενσωματωμένα ακροφύσια υψηλής πίεσης και μάκτρο είναι πιο ισχυρή από μια τυπική χειροκίν..
73.12€
Χωρίς ΦΠΑ:58.97€
Κατασκευαστής: Karcher
Σχολαστικός καθαρισμός μεγάλων επιφανειών χωρίς πιτσίλισμα: Το μηχάνημα καθαρισμού τοίχων και δαπέδων Τ 5 T-Racer.Η ρυθμιζόμενη θέση του ακροφυσίου σημαίνει ότι το μηχάνημα καθαρισμού επιφανειών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τονκαθαρισμό τόσο σκληρών όσο και ευαίσθητων επιφανειών.Ο πε..
99.99€
Χωρίς ΦΠΑ:80.64€
Κατασκευαστής: Karcher
Το εξάρτημα καθαρισμού επιφανειών T 7 Plus T-Racer είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων χωρίς πιτσίλισμα. Ο περιστρεφόμενος βραχίονας διπλής δέσμης απομακρύνει τους ρύπους από μεγάλες επιφάνειες εξοικονομώντας χρόνο έως και 50% σε σύγκριση με τον καθαρισμό με διάταξη ..
149.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Πάντα σε κίνηση: Η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού με εναλλάξιμα εξαρτήματα καθαρίζει λείες επιφάνειες όπως βαμμένες, γυάλινες ή πλαστικές. Γρήγορη αλλαγή εξαρτημάτων χάρη στον ενσωματωμένο μοχλό απελευθέρωσης. Όταν συνδυάζεται με το εναλλάξιμο εξάρτημα Universal, η περιστρεφόμενη βούρτ..
49.99€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Κατασκευαστής: Karcher
Για τον σχολαστικό καθαρισμό ανθεκτικών επιφανειών γύρω από το σπίτι: Το εναλλάξιμο εξάρτημα της βούρτσας πλύσης Home & Garden για την περιστρεφόμενη βούρτσα πλύσης. Οι μαύρες τρίχες της βούρτσας πλύσης του εναλλάξιμου εξαρτήματος Home & Garden είναι πιο σκληρές από τις ..
12.54€
Χωρίς ΦΠΑ:10.11€
Κατασκευαστής: Karcher
Το εναλλάξιμο εξάρτημα Universal της βούρτσας πλύσης για την περιστρεφόμενη βούρτσα πλύσης είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των λείων επιφανειών, όπως των βαμμένων, γυάλινων ή πλαστικών επιφανειών. Οι διαφανείς τρίχες του εξαρτήματος της βούρτσας πλύσης μπορεί να χρησιμοποιη..
12.30€
Χωρίς ΦΠΑ:9.92€
Κατασκευαστής: Karcher
Πιστόλι υψηλής πίεσης με σκανδάλη Easy press με ενσωματωμένο αντάπτορα για σύνδεση σε σωλήνες υψηλής πίεσης M 22 x 1,5.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΘερμοκρασία (°C)max. 155Μέγ. πίεση (bar)300Σύνδεση με σπείρωμαM22 x 1,5Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η συσκευασία (kg)0,9ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣHDS 12/14-4 STHDC Sta..
107.93€
Χωρίς ΦΠΑ:87.04€
Κατασκευαστής: Karcher
Σωλήνας προέκτασης υψηλής πίεσης για μεγαλύτερη ευελιξία. 10μ. στιβαρού εύκαμπτου σωλήνα κατηγορίας DN 8 για αντοχή. Για την σειρά K3 – K7 από το 2008 με ταχυσύνδεσμο.Υψηλής πίεσης εύκαμπτος σωλήνας προέκτασης για το μοντέλο πιστολιού «Best» με σύνδεσμο Quick Connect. Εύκαμπτος σωλήνας προέκτασης υψ..
99.99€
Χωρίς ΦΠΑ:80.64€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 47 (4 Σελ.)