Μενού
Kαλάθι

Φορητός Καθαρισμός

Κατασκευαστής: Karcher
Ιδανικό για τον καθαρισμό εξοπλισμού εξωτερικού χώρου εν κινήσει: Το μικρού μεγέθους πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Περιλαμβάνεται το κουτί Adventure με διάφορα εξαρτήματα για βέλτιστες λύσεις προέκτασης.Καθαρός εξοπλισμός ακόμα και όταν ε..
169.99€
Χωρίς ΦΠΑ:137.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη ψεκασμού για ευαίσθητες επιφάνειες.Για οποιονδήποτε χρειάζεται μια λύση καθαρισμού εν κινήσει: το συμπαγές και ελαφρύ μηχάνημα..
149.99€ 179.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Με αναδιπλούμενο δοχείο νερού, εύκολο στη μεταφορά, εύκολο στην αποθήκευση και ευέλικτο: το φορητό πλυστικό μηχάνημα OC 3 foldable με μπαταρία ιόντων λιθίου για φορητό καθαρισμό.Για όποιον χρειάζεται μία λύση καθαρισμού εν κινήσει που μπορεί να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί ακόμη και στον μικρότερο ..
139.99€
Χωρίς ΦΠΑ:112.90€
Κατασκευαστής: Karcher
Πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού χωρητικότητας 7 λίτρων για εφαρμογές που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με αντάπτορα αυτοκινήτου για μεγαλύτερη περίοδο εφαρμογής.Για οποιονδήποτε χρειάζεται παράλληλα μια λύση καθαρισμού εν κιν..
199.99€
Χωρίς ΦΠΑ:161.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη για ευαίσθητες επιφάνειες.Για οποιονδήποτε χρειάζεται μια λύση καθαρισμού εν κινήσει: το συμπαγές και ελαφρύ μηχάνημα πλύσης π..
179.99€
Χωρίς ΦΠΑ:145.15€
Κατασκευαστής: Karcher
Φορητό αυτονομο μηχανήμα καθαρισμού Kärcher για τον απαλό καθαρισμό των κατοικίδιων. Με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Το κουτί εξαρτημάτων καθαρισμού κατοικίδιων (Pet Box) εξασφαλίζει πλήρη φροντίδα στις εξόδους με τα κατοικίδια.\Το φορητό πλυστικό μηχάνημα της Kärcher με μπαταρία ιόντων ..
169.99€
Χωρίς ΦΠΑ:137.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Φορητό πλυστικό της Kärcher ιδανικό για το πλύσιμο ποδηλάτων εν κινήσει. Με μπαταρία ιόντων λιθίου, δοχείο νερού και ήπια χαμηλή πίεση για ευαίσθητες επιφάνειες. Περιλαμβάνεται το κουτί Bike με διάφορα εξαρτήματα ποδηλάτου για βέλτιστες λύσεις προέκτασης.Φορητό σύστημα καθαρισμού της Kärcher που περ..
169.99€
Χωρίς ΦΠΑ:137.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Το ελαφρύ και συμπαγές πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία για ενδιάμεσο καθάρισμα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος. Περιλαμβάνει ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας. Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης διατίθεται χωριστά.Συμπαγής και φορητός καθαρισμός χωρίς να χρ..
229.99€
Χωρίς ΦΠΑ:185.48€
Κατασκευαστής: Karcher
Το ελαφρύ και συμπαγές φορητό πλυστικό μηχάνημα πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος. Η ανταλλάξιμη μπαταρία 18 volt, ο φορτιστής μπαταρίας και ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης πωλούνται χωριστά.Συμπαγής και φορητός καθαρισμός ανεξάρτητα..
149.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης με εναλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας, συμπαγές και φορητό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς σύνδεση ρεύματος και νερού. Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης διατίθεται χωριστά.Συμπαγής και φορητός καθαρισμός ανεξάρτητα από σύνδεση ρεύματος ή παροχή νερού..
309.99€
Χωρίς ΦΠΑ:249.99€
Κατασκευαστής: Karcher
Συμπαγές και φορητό πλυστικό μηχάνημα πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία, ιδανικό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος ή νερού. Η ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V, ο φορτιστής μπαταρίας και ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης πωλούνται χωριστά.Συμπαγής και φορητός καθαρισμός ανεξάρ..
229.99€
Χωρίς ΦΠΑ:185.48€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πρωτοποριακό πιστόλι καθαρισμού ενισχυμένης πίεσης WBS 3 της Kärcher με περιστρεφόμενη δέσμη νερού. Καθαρίζει γρήγορα ελαφρώς βρώμικες γλάστρες, εξωτερικά έπιπλα και εργαλεία κήπου.Το πιστόλι καθαρισμού ενισχυμένης WBS 3 είναι η ιδανική προέκταση για κάθε λάστιχο κήπου. Απλώς συνδέστε το WBS 3 στ..
49.99€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)