Μενού
Kαλάθι

Ψαλίδια μπορντούρας

Ψαλίδια μπορντούρας
Με τα ψαλίδια μπορντούρας STIHL μπορείτε να δουλέψετε χωρίς περιορισμούς. Τα μηχανήματα χωρίς καλώδια σάς εξασφαλίζουν απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, ενώ διαθέτουν μεγάλη εφεδρική ισχύ, κόβοντας χωρίς πρόβλημα ακόμη και τους πιο χοντρούς και ξυλώδεις φράχτες. Συνεπώς, τα ψαλίδια μπορντούρας STIHL είναι πολύ κατάλληλα για μεγάλα κτήματα και για την περιποίηση αλσών και τοπίων. Σε φράχτες με πολύ μεγάλο ύψος ή πλάτος χρησιμοποιούνται φραχτοκόπτες, που έχουν μεγάλη εμβέλεια δράσης.
Κατασκευαστής: STIHL
Πολύ ελαφρύ ψαλίδι μπορντούρας με ενσωματωμένη μπαταρίαΠολύ ελαφρύ επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας με καλή απόδοση κοπής για κλαδιά σε χώρους γύρω από το σπίτι. Μονόπλευρο μαχαίρι διπλής διαδρομής με απόσταση δοντιών 24 mm, ενσωματωμένος προφυλακτήρας για προστασία από κοψίματα, βιδωτό προστατ..
139.00€
Χωρίς ΦΠΑ:112.10€
Κατασκευαστής: STIHL
Ελαφρύς επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης για το κούρεμα φραχτών και θάμνων και την κοπή φυτών κοντά στο έδαφος. Μαχαίρια ρυθμιζόμενα κατά 115° χωρίς εργαλεία, για κοπή από πάνω, από το πλάι και κοντά στο έδαφος. Μαχαίρια αμφίπλευρα τροχισμένα για καθαρή κοπή. Σταθερή διαδρομή μαχαιριών και πρόοδος εργ..
459.00€
Χωρίς ΦΠΑ:370.16€
Κατασκευαστής: STIHL
Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης με μεγάλη εμβέλεια για επαγγελματική χρήση. Εξαιρετικά κατάλληλος για κούρεμα υψηλών φραχτών και θάμνων και για την κοπή φυτών κοντά στο έδαφος. Εργονομική εργασία χάρη στον σταθερό τηλεσκοπικό σωλήνα τετράγωνης διατομής. Το μήκος του σωλήνα και η γωνία των μαχαιριών ρ..
569.00€
Χωρίς ΦΠΑ:458.87€
Κατασκευαστής: STIHL
Νέο και αθόρυβο ψαλίδι μπορντούρας για το κλάδεμα θάμνων, χαμόδεντρων και φραχτών μεσαίου μεγέθους. Σκληρυμένες λεπίδες που έχουν κοπεί με λέιζερ και λειανθεί με διαμάντι, με γεωμετρία λεπίδας σε κατοχυρωμένο σχήμα σταγόνας 7 για τέλεια κοπή και έναν υγιή φράχτη. Άνετη και ξεκούραστη εργασία χάρη στ..
289.00€ 337.00€
Χωρίς ΦΠΑ:233.06€
Κατασκευαστής: STIHL
Τόσο ισχυρό και τόσο αθόρυβο που θα εκπλαγείτεΕλαφρύ, επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας με πολύ καλή απόδοση κοπής για το κλάδεμα φυτών και θάμνων στο σπίτι. Εύχρηστο και αθόρυβο. Δεν απαιτείται προστασία των αυτιών. Το μαχαίρι αμφίπλευρης κοπής με δόντια σε σχήμα σταγόνας συγκεντρώνει την κοπ..
169.00€
Χωρίς ΦΠΑ:136.29€
Κατασκευαστής: STIHL
Μοντέλο για τον αρχάριους, για την περιποίηση των θάμνων του κήπου. Αντιδονητικό σύστημα STIHL, σύστημα STIHL ElastoStart, σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας, κινητήρας 2-MIX, μαχαίρια μονόπλευρης κοπής, ενσωματωμένος προφυλακτήρας για προστασία από κοψίματα.Τεχνικά χαρακτηριστικά&nbs..
399.00€
Χωρίς ΦΠΑ:321.77€
Κατασκευαστής: STIHL
Πολύ ελαφρύ και πρακτικόΙδανικό για λεπτομερή κοπή και κλάδεμα βεργών και λεπτών κλαδιών. Ενσωματωμένος προφυλακτήρας για προστασία από κοψίματα, μικρός προφυλακτήρας χεριών, μηχανικό φρένο μαχαιριών, μαχαίρια μονόπλευρης κοπής, ρυθμιζόμενη ασφάλεια καλωδίου.Τεχνικά χαρακτηριστικά  &nbs..
109.00€
Χωρίς ΦΠΑ:87.90€
Κατασκευαστής: STIHL
Ελαφρύ και εύχρηστο ψαλίδι μπορντούραςΕλαφρύ και εύχρηστο ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας. Δυνατός κινητήρας 460 watt με 3400 στροφές/λεπτό, χαμηλό βάρος 3,1 kg, εργονομικά σχεδιασμένες λαβές και μαχαίρια 50 cm κομμένα με λέιζερ με απόσταση δοντιών 23 cm, κάνει τις εργασίες στον κήπο παιχνίδι.Τ..
149.00€
Χωρίς ΦΠΑ:120.16€
Κατασκευαστής: STIHL
Αθόρυβο ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας 500WΑθόρυβο ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας με δυνατό κινητήρα 500 Watt μειωμένων δονήσεων. Δυνατή κοπή, εργονομικός σχεδιασμός, απλός χειρισμός. Στρεφόμενη λαβή 5 θέσεων για ευελιξία και ευκολία κοπής.Τεχνικά χαρακτηριστικά        |&nb..
209.00€
Χωρίς ΦΠΑ:168.55€
Κατασκευαστής: STIHL
Επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας HSA 130 R: Επαγγελματικό μηχάνημα για ισχυρό κλάδεμαΕξαιρετικά ισχυρό και στιβαρό επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας επαγγελματικών προδιαγραφών με μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής, σε έκδοση για κλάδεμα. Χαμηλή ταχύτητα μαχαιριών για δυνατή κοπή. Κινητήρας EC για σταθ..
669.00€
Χωρίς ΦΠΑ:539.52€
Κατασκευαστής: STIHL
Δυνατό επαγγελματικό ψαλίδι μπορντούρας, μαχαίρια 45 cm - 60 cmμπορντούρας με ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου, υψηλό αριθμό διαδρομών και ειδικά μαχαίρια με μήκος κοπής 45 cm kai 60cm. Μεγάλη απόσταση δοντιών 33 mm μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής, βιδωτός προφυλακτήρας και προστατευτικό οδηγού. Ιδανικό για..
379.00€
Χωρίς ΦΠΑ:305.65€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)