Μενού
Kαλάθι

Επαγγελματικά Πλυστικά Ζεστού-Κρύου Νερού

Κατασκευαστής: Karcher
HDS 5/11 U: Tο βασικό πλεονέκτημα της κατηγορίας "όρθιου τύπου" των μηχανημάτων υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού είναι το concept του οριζόντιου σχεδιασμού, μέσω του οποίου εξασφαλίζεται μικρό βάρος, compact διαστάσεις και ευκολία φόρτωσης και μεταφοράς. Επίσης, χωρούν εύκολα σε κάθετη θέση σε οχήμα..
2,296.55€
Χωρίς ΦΠΑ:1,852.06€
Κατασκευαστής: Karcher
HDS 5/15 U: Tο βασικό πλεονέκτημα της κατηγορίας "όρθιου τύπου" των μηχανημάτων υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού είναι το concept του οριζόντιου σχεδιασμού, μέσω του οποίου εξασφαλίζεται μικρό βάρος, compact διαστάσεις και ευκολία φόρτωσης και μεταφοράς. Επίσης, χωρούν εύκολα σε κάθετη θέση σε οχήμα..
2,517.01€
Χωρίς ΦΠΑ:2,029.85€
Κατασκευαστής: Karcher
Το τριφασικό HDS 8/18-4 C Classic είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της σειράς compact. Διαθέτει 4-πολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.ο HDS 8/18-4C είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της σειράς Compact. Το τριφασικό..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Το HDS 8/18-4C είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της σειράς Compact. Το τριφασικό μηχάνημα με τον τετραπολικό υδρόψυκτο κινητήραπροσφέρει ό,τι καλύτερο ως προς την ευκολία στη χρήση, την εργονομία και την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων. Οι χρήστες θα εντυπωσιαστούν α..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη μηχάνημα καθαρισμού ζεστού νερού υψηλής πίεσης μεσαίας κατηγορίας με στιβαρή αξονική αντλία 3 εμβόλων, υδρόψυκτο 4πολικό ηλεκτροκινητήρα και 2 δεξαμενές απορρυπαντικού.Το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού HDS 9/20-4 M της Kärcher συνδυάζει την υψηλότερη ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Αξιόπιστο, εύχρηστο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού, με εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης και εξοπλισμένο με αντλία στροφαλοφόρου άξονα υψηλής ποιότητας, καθώς και με στιβαρό σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο.Χάρη στα δοκιμασμένα και ιδιαίτερα ισχυρά και αξιόπιστα εξαρτήματά του, το HDS 9/20-4..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Φιλικό προς το χρήστη, ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού με 4πολικό, υδρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα, οικονομική λειτουργία eco!efficiency και 2 δεξαμενές απορρυπαντικού.Το HDS 10/21-4 M είναι ένα από τα πιο ισχυρά μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού στη μεσαία κατηγορία κ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Αξιόπιστο, εύχρηστο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού, με εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης και εξοπλισμένο με αντλία στροφαλοφόρου άξονα υψηλής ποιότητας, καθώς και με στιβαρό σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο.Χάρη στα δοκιμασμένα και ιδιαίτερα ισχυρά και αξιόπιστα εξαρτήματά του, το HDS 10/21-..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Ασυμβίβαστη από κάθε άποψη: μέγιστη πίεση, μέγιστη ροή. Το μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού νερού HDS 10/20-4 M είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα στην κατηγορία Middle Class της Kärcher. Η καινοτόμος λειτουργία eco!efficiency, η ακριβής δοσολογία απορρυπαντικού και η βελτιστοποιημένη καύση του κινητήρα, επη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Αξιόπιστο, στιβαρό: το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού super class με σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο και αντλία στροφαλοφόρου άξονα εντυπωσιάζει κατά την καθημερινή χρήση υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.Αναπτυγμένο για χρήση σε δύσκολες συνθήκες, όπως σε εργοτάξια, στη γεωργία ή στις επαγγε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Για μέγιστη απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες: το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της κατηγορίας super class με 4πολικό, υδρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα και στιβαρή αξονική αντλία 3 εμβόλων.Ως ένα από τα πιο ισχυρά μηχανήματα της σούπερ κατηγορίας της Kärcher, το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Δεν θα βρείτε περισσότερη δύναμη στη Super Class των πλυστικών μηχανημάτων ζεστού-κρύου νερού της Kärcher: το HDS 13/20-4 S είναι η πιο ισχυρή μηχανή που προσφέρουμε. Η υψηλή ροή νερού επιτρέπει τη λειτουργία σε δυο κάνες και κάνει την ολοκλήρωση των εργασιών πιο εύκολη και γρήγορη. Το πιστόλι E..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)