Μενού
Kαλάθι

Karcher home and garden

Karcher home and garden
karcher home and garden
Κατασκευαστής: Karcher
Το CarpetPro Cleaner iCapsol RM 760 Tablet είναι ένα καθαριστικό σε μορφή ταμπλέτας για βαθύ καθαρισμό μέσω ψεκασμού-αναρρόφησης. Με τεχνολογία συσσωματοποίσης. Σε πρακτική μεμβράνη που είναι υδατοδιαλυτή. Χωρίς χρονοβόρο ξέπλυμα.Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας 16 *Μονάσα συσκευασίας 2..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.16€
Κατασκευαστής: Karcher
Μειώνει τον χρόνο ξεπλύματος και αφαιρεί ρύπο και τα τασιενεργά από προηγούμενες χρήσεις, ουδετεροποιεί τις ίνες και αναζωογονεί το χρώμα.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)1Μονάσα συσκευασίας12pH3,8Βάρος συμπεριλαμβάνομενη η συσκευασία (kg)1,1Διαστάσεις (L × W × H) (mm)75 x 75 x 270..
11.12€
Χωρίς ΦΠΑ:8.97€
Κατασκευαστής: Karcher
FloorPro Cleaner CA 50 C: καθαριστικό δαπέδου για χειροκίνητη και αυτόματη εφαρμογή σε όλα τα σκληρά και ελαστικά δάπεδα. Επίσης κατάλληλο για γυαλιστερές επιφάνειες και έπιπλα. Με πιστοποίηση οικολογικού σήματος της ΕΕ.Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας (l) 5 *Μονάδα συσκευασίας (Pieces) 2 pH..
27.28€
Χωρίς ΦΠΑ:22.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Universal Stain Remover RM 769 για κάθε υφασμάτινο κάλυμμα, ταπετσαρία και σκληρή επιφάνεια – αφαιρεί λάδι, πίσσα, βερνίκι παπουτσιών, κόλλα κ.λπ. από ανθεκτικές σε διαλύτες επιφάνειες.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάδα συσκευασίας (Τεμάχιο(α))8Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η σ..
27.70€
Χωρίς ΦΠΑ:22.34€
Κατασκευαστής: Karcher
Η σκόνη αφαλάτωσης της Karcher, είναι ιδανική για την γρήγορη και αποτελεσματική αφαλάτωση των ατμοκαθαριστών. Στην συσκευασία περιέχονται 6 φακελάκια βάρους 17 γραμμαρίων έκαστο. Ανάλογα με το μέγεθος του ατμοκαθαριστή και το επίπεδο ασβεστοποίησης, αδειάστε στο μπόιλερ 1 έως 3 φακελάκια αφαλάτωσης..
9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Κατασκευαστής: Karcher
Ιδανικό για καθαρισμό χωρίς ίχνη σε όλες τις λείες αδιάβροχες επιφάνειες. Αφαιρεί ακόμα και τους επίμονους ρύπους, όπως γράσο, έντομα και εκπομπές καυσαερίων. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τεχνικά στοιχεία *Διάσταση συκευασίας (ml) 750*Διαστάσεις (L × W × H) (mm) 67 x 67 x 260 ΠΡΟΪΟΝ *Στεγνώνει χωρίς να αφήνει ..
7.99€
Χωρίς ΦΠΑ:6.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Για βαθύ και ήπιο καθαρισμό, ανανέωση και φροντίδα των ξύλινων πατωμάτων με βερνίκι. Αποτελεσματική προστασία από την υγρασία του δαπέδου. Με άρωμα φρέσκου λεμονιού.ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΒερνικωμένο παρκέΔάπεδα laminateΠατώματα φελλού..
14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.09€
Κατασκευαστής: Karcher
ο καθαριστικό RM 535 καθαρίζει, προστατεύει και περιποιείται τα λαδωμένα και κερωμένα ξύλινα δάπεδα και αφήνει μια στιλπνότητα, χωρίς να χρειάζεται σκούπισμα αργότερα. Ευχάριστο άρωμα κεριού από μέλισσα...
14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Για όλα τα σκληρά δάπεδα: Καθαριστικό δαπέδων πολλαπλών χρήσεων RM 536 για σχολαστικό καθαρισμό. Εξασφαλίζει αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις. Προστασία από την υγρασία. Με άρωμα λεμονιού...
14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Καθαριστικό δαπέδου από πέτρα RM 537 για αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις σε πλακάκια, πέτρα και φυσική πέτρα. Αφαιρεί αποτελεσματικά και απαλά τα σημάδια και είναι επίσης κατάλληλο για βινύλιο, PVC και λινέλαιο.ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Πέτρα Τοίχοι, πλακάκια..
14.99€
Χωρίς ΦΠΑ:12.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Αποτελεσματικό και ήπιο συμπύκνωμα καθαρισμού ηψηλής πίεσης για έντονα λάδια, γράσα και ορυκτά. Κατάλληλο για τον καθαρισμό των οχημάτων, μονωτικών υλικών και μηχανών. Χωρίς ΝΤΑ.Ιδιότητες ■ Αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού υψηλής πίεσης. ■ Διαλύει βαριά λίπη, γράσα και ορυκτούς ρύπους. ■ Ενεργός κα..
28.06€
Χωρίς ΦΠΑ:22.63€
Κατασκευαστής: Karcher
Αντιαφριστικό υγρό για ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού για εξουδετέρωση του αφρού που παράγεται από το απορρυπαντικό. Προσθέστε ένα καπάκι (2ml) αντιαφριστικό υγρό στον κάδο νερού της ηλεκτρικής σκούπας. Σε περίπτωση παραγωγής υπερβολικού αφρού μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον καπάκι.Κατάλ..
14.82€
Χωρίς ΦΠΑ:11.95€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 39 (4 Σελ.)