Μενού
Kαλάθι

Μηχανή γκαζόν -Ηλεκτρικό RME 235.0

Μηχανή γκαζόν -Ηλεκτρικό RME 235.0
Μηχανή γκαζόν -Ηλεκτρικό RME 235.0

Ελαφρύ, συμπαγές ηλεκτρικό χλοοκοπτικό με 33 cm πλάτος κοπής για μικρές εκτάσεις χλοοτάπητα. Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής, ρυθμιζόμενη καθ' ύψος σε 2 θέσεις και αναδιπλούμενη μπάρα τιμονιού για άνετο χειρισμό. Συμπεριλαμβανομένου αναδιπλούμενου χορτοσυλλέκτη 30 λίτρων με ένδειξη στάθμης πλήρωσης.


Τεχνικά χαρακτηριστικά       |     Value     |

*Χορτοσυλλέκτης l                           30

*Συντελεστής αβεβαιότητας K m/s² 0,7

*Ονομαστική ισχύς W                1.200

*Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA [dB(A)] dB(A) 2

*Βάρος kg                                        13

*Πλάτος κοπής cm                         33

*Χλοοτάπητες με εμβαδό έως και... m² 0-300

*Στροφές εργασίας (στροφές/λεπτό) U/min 3.200

*Στάθμη θορύβου εγγυημένη LWAd [dB(A)] dB(A) 93

*Τιμή κραασμών ahw m/s²        1,4

*Ύψος κοπής mm                      25-65

*Μετρημένη στάθμη ηχοπίεσης LpA dB (A) 79


Βασικός εξοπλισμός

Κεντρική ρύθμιση ύψους 

Η κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής είναι ελατηριωτή, γεγονός που καθιστά εύκολο τον καθορισμό του επιθυμητού ύψους κοπής σε διάφορες ρυθμίσεις. Το τρέχον ύψος υποδεικνύεται από μια κλίμακα.


Φτερωτό μαχαίρι

Το φτερωτό μαχαίρι μέσα στο αεροδυναμικό περίβλημα παράγει ένα δυνατό ρεύμα αέρα που σηκώνει το χόρτο πριν την κοπή και μεταφέρει το κομμένο υλικό στον χορτοσυλλέκτη, μέσα από το ενσωματωμένο σύστημα αεραγωγών. Έτσι εξασφαλίζονται πολύ καλή απόδοση στην κοπή και συλλογή του χόρτου και άριστη εμφάνιση του χλοοτάπητα.


Πρωτοποριακός χορτοσυλλέκτης με ένδειξη στάθμης

Χάρη στα ανοίγματα αέρα που είναι στραμμένα προς τα κάτω και το κλειστό καπάκι του συλλέκτη, το κομμένο γρασίδι και η σκόνη δεν βγαίνουν προς τα πάνω. Το μηχάνημα λερώνει έτσι λιγότερο. Ο ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας σηματοδοτεί τη στιγμή που πρέπει να γίνει το επόμενο άδειασμα. Το κινητό καπάκι του χορτοσυλλέκτη επιτρέπει εύκολο άνοιγμα και άδειασμα.


Τροχοί χαμηλής τριβής

Οι εύκαμπτοι τροχοί των χλοοκοπτικών STIHL είναι εξαιρετικά στιβαροί και σκληροί. Έχουν εξοπλιστεί με ανάγλυφο πέλμα που εξασφαλίζει έλξη και σταθερή κατεύθυνση.Ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίουZoom Ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου σταθεροποιεί το καλώδιο επέκτασης στον συνδυασμένο διακόπτη-ρευματολήπτη του ηλεκτρικού χλοοκοπτικού.


Λαβή μεταφοράς

Αυτό το χλοοκοπτικό STIHL είναι εξοπλισμένο με λαβές μεταφοράς για εύκολη μεταφορά και εύκολη φόρτωση. Οι λαβές μεταφοράς είναι επίσης κατάλληλες ως σημεία πρόσδεσης για την ασφάλιση του χλοοκοπτικού με ιμάντα κατά τη μεταφορά.


Αναδιπλούμενη λαβή

Χάρη στο πτυσσόμενο τιμόνι, τα χλοοκοπτικά STIHL μπορούν να διπλωθούν για αποθήκευση με ευκολία ή για μεταφορά στο επόμενο σημείο χρήσης.


Ρυθμιζόμενη μπάρα τιμονιού

Πιο ευχάριστη κοπή του γκαζόν με τη σωστή ρύθμιση: Η λαβή χειρισμού προσαρμόζεται απλά και γρήγορα στο ανάστημα του χειριστή, χωρίς να αλλάξει οτιδήποτε στην σταθερότητα ή την ευελιξία του χλοοκοπτικού.


Περίβλημα από πολυμερές

Το περίβλημα των χλοοκοπτικών STIHL είναι κατασκευασμένο από πολυμερές υψηλής ποιότητας με αντοχή στις κρούσεις, στη θερμότητα και στην υπεριώδη ακτινοβολία

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Η τιμή μπορεί να διαφέρει, μεταξύ του φυσικού καταστήματος μας και του eshop
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 63110112413
  • Βάρος: 11.00kg
Προβολές προϊόντος: 860
Αυτή η προσφορά λήγει σε:
Day
Hour
Min
Sec
124.99€
144.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 100.80€