Μενού
Kαλάθι

Πλυστικά Μηχανήματα

Πλυστικά Μηχανήματα
ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Κατασκευαστής: Karcher
ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ K MINI Το μικρότερο πλυστικό μηχανήμα υψηλής πίεσης της Kärcher απομακρύνει γρήγορα τους ρύπους και χάρη στο ότι είναι ελαφρύ και σε πρακτικό μέγεθος, μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολαΧάρη στο μικρό μέγεθος και το χαμηλό βάρος του, μπορεί να μεταφ..
159.99€
Χωρίς ΦΠΑ:129.02€
Κατασκευαστής: Karcher
ES 1/7 Bp Pack ασύρματο ψεκαστικό χειρός με ηλεκτροστατική λειτουργία για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση δυσπρόσιτων περιοχών. Περιλαμβάνει μια ισχυρή μπαταρία 2,5 Ah και ένα φορτιστή μπαταρίας.Εξοπλισμένο με μία ισχυρή μπαταρία 2.5 Ah από την πλατφόρμα μπαταρίας 18 V της Kärcher κα..
754.68€
Χωρίς ΦΠΑ:608.61€
Κατασκευαστής: Karcher
Η συσκευή καθαρισμού βεραντών PCL 3-18 αφήνει τις ξύλινες βεράντες σας να λάμπουν. Ο καθαρισμός είναι γρήγορος και αβίαστος χάρη στις δύο περιστρεφόμενες κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού. Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία και ταχυφορτιστής.Χάρη στη συσκευή καθαρισμού βεραντών..
298.60€
Χωρίς ΦΠΑ:240.81€
Κατασκευαστής: Karcher
Η συσκευή καθαρισμού βεραντών που λειτουργεί με μπαταρία καθαρίζει τις ξύλινες βεράντες με ευελιξία, αποτελεσματικότητα και χωρίς να αφήνει υπολείμματα, χάρη στις περιστρεφόμενες κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού. Δεν περιλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής .Χάρη στη συσκ..
228.16€
Χωρίς ΦΠΑ:184.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Χάρη στις περιστροφικές κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού, το σύστημα καθαρισμού αυλών PCL 4 αφαιρεί τη βρωμιά από τις ξύλινες βεράντες, αποτελεσματικά και ομοιόμορφα.Με το ηλεκτρικό σύστημα καθαρισμού αυλών PCL 4, η επίμονη βρωμιά αφαιρείται από τις ξύλινες βεράντες εύ..
238.95€
Χωρίς ΦΠΑ:192.70€
Κατασκευαστής: Karcher
Χωρίς κουραστική χειροκίνητη άντληση. Με το ψεκαστικό πίεσης με μπαταρία PSU 4-18 φροντίζεις τα φυτά στον κήπο με ψεκασμό και λιπάσματα με το πάτημα ενός κουμπιού.Δεν περιλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής.Ο μπαταριοκίνητος ψεκαστήρας φυτών PSU 4-18 σε βοηθά στον κήπο με τον ψεκασμό υγρών για τη συντ..
99.99€
Χωρίς ΦΠΑ:80.64€
Κατασκευαστής: Karcher
Οι προσόψεις και οι γυάλινες επιφάνειες καθαρίζονται αποτελεσματικά με υψηλή πίεση με τη χρήση ενός ειδικού εξαρτήματος. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν συνδυάζεται με την τηλεσκοπική κάνη ψεκασμού της Kärcher.Ομοιόμορφος και ιδιαίτερα αποτελεσματικός καθαρισμός: τα τέσσερα ακροφύσια υψηλής πίεσης αφα..
59.99€
Χωρίς ΦΠΑ:48.38€
Κατασκευαστής: Karcher
Karcher K2 Classic Το Karcher K2 Classic είναι ιδανικό για περιστασιακή και ελαφριά χρήση. Ο compact σχεδιασμός του αλλά και το μικρό του βάρος το καθιστούν ιδανικό για εύκολη μεταφορά και αντιμετώπιση εφαρμογών όπως καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων κήπου, επίπλων κήπου κ.τ.λ. Αφού τελειώσετε την εργ..
124.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.00€
Κατασκευαστής: Karcher
Συνδέεται με εφαρμογή μέσω του mobile app – το πλυστικό μηχάνημα K 2 Power Control της Kärcher για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων κήπου ή επίπλων κήπου, για παράδειγμα.Γίνετε ειδικός στον καθαρισμό με την εφαρμογή Home & Garden της Kärcher. Σε συνδυασμό με το πλυστικό μηχάνημα K 2 Powe..
119.99€ 139.99€
Χωρίς ΦΠΑ:96.77€
Κατασκευαστής: Karcher
Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Power Control: με δοχείο απορρυπαντικού για ελαφρούς ρύπους. Περιλαμβάνει πρακτικό σύμβουλο εφαρμογής με χρήσιμες συμβουλές καθαρισμού μέσω mobile app.Το πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Power Control της Kärcher επιτυγχάνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού με τη..
139.99€ 159.99€
Χωρίς ΦΠΑ:112.90€
Κατασκευαστής: Karcher
Δεν υπάρχει σύνδεση στο ρεύμα; Κανένα πρόβλημα! Το ελαφρύ, μπαταριοκίνητο πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης KHB 6 Battery από την πλατφόρμα 18 V Battery της Kärcher καθαρίζει σχεδόν τα πάντα γύρω από το σπίτι χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε παροχή ρεύματος. Απλά συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και είναι έτ..
229.99€ 249.99€
Χωρίς ΦΠΑ:185.48€
Κατασκευαστής: Karcher
Το Κ3 Home με το Home Kit είναι το ιδανικό πλυστικό για την αφαίρεση περιστασιακών ρύπων χαμηλού επιπέδου γύρω από το σπίτι, π.χ. ποδήλατα, φράχτες ή μοτοσυκλετες. Είναι εξοπλισμένο με πιστόλι με σύνδεση Quick Connect, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 6m και ένα φίλτρο νερού για την προστασία της αντλ..
129.99€ 179.99€
Χωρίς ΦΠΑ:104.83€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)