Μενού
Kαλάθι

Πλυστικά Μηχανήματα

Κατασκευαστής: Karcher
ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ K MINI Το μικρότερο πλυστικό μηχανήμα υψηλής πίεσης της Kärcher απομακρύνει γρήγορα τους ρύπους και χάρη στο ότι είναι ελαφρύ και σε πρακτικό μέγεθος, μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολαΧάρη στο μικρό μέγεθος και το χαμηλό βάρος του, μπορεί να μεταφ..
129.99€
Χωρίς ΦΠΑ:104.83€
Κατασκευαστής: Karcher
Το μικρότερο πλυστικό της Kärcher αφαιρεί τους ρύπους στη στιγμή και είναι εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση. Χάρη στο σετ σωλήνων, είναι έτοιμο για χρήση αμέσως.Compact και ελαφρύ: Το K Mini Plus είναι το μικρότερο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης της Kärcher. Χάρη στο συμπαγές μέγεθος και το ..
149.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Με υποστήριξη από τον σύμβουλο εφαρμογών στην εφαρμογή: το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher K 2 Power Control για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων κήπου ή επίπλων κήπου, για παράδειγμα.Η εφαρμογή Kärcher Home & Garden μετατρέπει κάθε χρήστη σε ειδικό καθαρισμού – και καθιστά δυνατό ένα ..
149.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.96€
Κατασκευαστής: Karcher
Πλυστικό μηχάνημα μπαταρίας, ιδανικό για εφαρμογές χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Battery που περιλαμβάνει και λειτουργεί με μπαταρία ιόντων λιθίου 36V / 5.0Ah και φορτιστή μπαταρίας. Ιδανικό για μια ευρεία γκάμα οικιακών εφαρμογών. Η μπαταρία..
349.99€
Χωρίς ΦΠΑ:282.25€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Battery είναι συμβατό με την υψηλής απόδοσης πλατφόρμα μπαταριών 36V της Kärcher. Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων οικιακών εφαρμογών χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο ρεύμα. Σε αυτή την έκδοση δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία και ο φορτιστής.Εντυπωσιακά αποτελ..
199.99€
Χωρίς ΦΠΑ:161.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Εξαιρετικά συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά και εύκολο στην αποθήκευση: το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Classic Car είναι ιδανικό για πιο ήπιους ρύπους στο σπίτι. Περιλαμβάνεται κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου.Ο συμπαγής σχεδιασμός συναντά την αποτελεσματική (καθαριστική) ισχύ: το K 2 Classic Car είν..
89.99€
Χωρίς ΦΠΑ:72.57€
Κατασκευαστής: Karcher
Εξαιρετικά συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά και εύκολο στην αποθήκευση: Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Classic είναι ιδανικό για πιο ήπιους ρύπους στο σπίτι.Η συμπαγής σχεδίαση συναντά τη δύναμη (καθαρισμού): Το K 2 Classic είναι εύκολο στο χειρισμό, φορητό και ευέλικτο, ωστόσο προσφέρει την πλ..
79.99€
Χωρίς ΦΠΑ:64.51€
Κατασκευαστής: Karcher
Με υποστήριξη από τον σύμβουλο εφαρμογών της εφαρμογής: το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher K 2 Power Control για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων κήπου ή επίπλων κήπου, για παράδειγμα. Συμπ. Κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου.Η εφαρμογή Kärcher Home & Garden μετατρέπει κάθε χρήστη σε ειδικό κα..
119.99€
Χωρίς ΦΠΑ:96.77€
Κατασκευαστής: Karcher
Συνδέεται με εφαρμογή μέσω του mobile app – το πλυστικό μηχάνημα K 2 Power Control της Kärcher για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων κήπου ή επίπλων κήπου, για παράδειγμα.Γίνετε ειδικός στον καθαρισμό με την εφαρμογή Home & Garden της Kärcher. Σε συνδυασμό με το πλυστικό μηχάνημα K 2 Powe..
109.99€
Χωρίς ΦΠΑ:88.70€
Κατασκευαστής: Karcher
Το μικρό K 2 Premium είναι το τέλειο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης για περιστασιακή χρήση και ήπιους ρύπους, που μπορείς να βρεις σε ποδήλατα, εργαλεία κήπου και έπιπλα εξωτερικού χώρου.Γρήγορο σαν φλας: Το μικρό πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Premium Horizontal που εξοικονομεί χώρο, με Singl..
89.99€
Χωρίς ΦΠΑ:72.57€
Κατασκευαστής: Karcher
Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Power Control: με δοχείο απορρυπαντικού για ελαφρούς ρύπους. Περιλαμβάνει πρακτικό σύμβουλο εφαρμογής με χρήσιμες συμβουλές καθαρισμού μέσω mobile app.Το πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Power Control της Kärcher επιτυγχάνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού με τη..
148.99€
Χωρίς ΦΠΑ:120.15€
Κατασκευαστής: Karcher
Το K 3 Classic με τηλεσκοπική λαβή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε πιο ήπιους ρύπους γύρω από το σπίτι. Είναι επίσης εξαιρετικά συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά και εύκολο να αποθηκευτεί.Παρά τις συμπαγείς αναλογίες του, το K 3 Classic εξακολουθεί να προσφέρει την πλήρη ισχύ ενός πλυστικού υψηλής πίε..
119.99€
Χωρίς ΦΠΑ:96.77€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 46 (4 Σελ.)