Μενού
Kαλάθι

RBS 6014

RBS 6014
Free Εξαντλήθηκε
RBS 6014

Το RBS 6000 είναι μία μη αυτόματη μονάδα πλύσης επαγγελματικών οχημάτων, με λειτουργίας μίας βούρτσας. Είναι η ιδανική λύση για γρήγορο και λεπτομερή πλήρη καθαρισμό (πλευρικά, μπροστά και πίσω) μικρών στόλων οχημάτων. Η συμπαγής κατασκευή της σε στιβαρό πλαίσιο 6 κυλίνδρων οδήγησης εγγυάται υψηλή σταθερότητα. Το RBS 6000 αφαιρείται εύκολα με τη βοήθεια 4 τροχίσκων (2 από αυτούς σταθεροί). Δύο πρόσθετοι τροχοί εξασφαλίζουν άριστη σταθερότητα και αξιοπιστία τροχιάς κατά τη διαδικασία πλύσης. Η μπροστινή κίνηση κατά μήκος του οχήματος υποστηρίζεται από την περιστροφή βουρτσών. Οι βούρτσες (δεξιά και αριστερή κίνηση) ελέγχονται από διακόπτες ελέγχου κατάστασης οδηγού και στις δύο πλευρές. Το απορρυπαντικό αναμειγνύεται με νερό μέσω μιας δοσομετρικής αντλίας. Οι λαβές με πλαστικά καλύμματα, το πλαίσιο με στρογγυλές άκρες και κύλινδροι απόστασης προστατεύουν το χειριστή και το όχημα. Η βούρτσα χρώματος λευκού-κίτρινου (διάμετρος σε λειτουργία περίπου 1.000 mm) αποτελείται από διαμορφωμένες τρίχες πολυαιθυλενίου και αυτές συγκεντρώνονται σε μεμονωμένα εναλλάξιμα ημικελύφη.

Πλεονεκτήματα

Λειτουργία και ασφαλής χειρισμός

  • Με τη βοήθεια που παρέχουν οι περιστροφικές βούρτσες, ο χρήστης μπορεί να μετακινήσει την εγκατάσταση προς τα εμπρός χωρίς κόπο.
  • Η περιστροφή των βουρτσών διακόπτεται όταν αφήνετε τη λαβή.

Μονάδα δοσομέτρησης καθαριστικού προϊόντος

  • Μπορείτε να προσθέσετε το απαιτούμενο προϊόν καθαρισμού μέσω της δοσομετρικής αντλίας για βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης.

Εξοπλισμός

  • Αριθμός βουρτσών, 1 Pieces


Τεχνικά στοιχεία
Αριθμός φάσεων ηλ. ρεύματος (Ph) 3
Συχνότητα (Hz) 50
Ύψος εγκατάστασης (mm) 4370
Ύψος πλύσης (mm) 4205
Τάση (V) 400

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 1.826-405.0
Προβολές προϊόντος: 130
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€