Μενού
Kαλάθι

ZEOTEC

Κατασκευαστής: ZEOTEC
Πανίσχυρο και οικονομικό καθαριστικό κυριολεκτικά για όλες τις χρήσεις.Προτείνεται τόσο για οικιακή, όσο και επαγγελματική χρήση.Ειδικά σχεδιασμένο για να καταπολεμά οποιαδήποτε δύσκολη βρωμιά από οπουδήποτε προέρχεται, κάνοντας παράλληλα και απόσμηση.Δεν ξεβάφει τα χρώματα, διαλύεται σε όλους τους ..
3.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.42€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Εξαιρετικά ισχυρό καθαριστικό κατά των αλάτων.Διαλϋτοποιεί και απομακρύνει ακόμα και τις πιο σκληρές επικαθίσεις αλάτων, σκουριών και κατάλοιπων σαπουνιού, χωρίς τρίψιµο και χωρίς να χαράζει. Το Zeo Descaler Killer, μαζί με τα υπόλοιπα καθαριστικά οικιακής χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου απο..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Συμπυκνωμένο απορρυπαντικό με άρωμα λεμόνι.Πολύ πιο ισχυρό από τα κοινά απορρυπαντικά.Εξαιρετικά οικονομικό.Απομακρύνει αποτελεσματικά τις δύσκολες οσμές όπως αυγό, ψάρι κτλ. από την πρώτη εφαρμογή και διαλύει τα λίπη στη στιγμή.Με ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα τω..
2.80€
Χωρίς ΦΠΑ:2.26€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Γυαλιστικό επιφανειών Inox.Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιφανειών Inox, και η ειδική του σύνθεση αφήνει μια επίστρωση προστασίας. Στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει θαμπάδες και στίγματα κάνοντας τις επιφάνειες να αστράφτουν.Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιφανειών Inox.Συσκευασίες: 750 ml..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Το Zeo Tablet Active Clean είναι ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων με τριπλή δράση: Καθαρίζει, γυαλίζει και μαλακώνει το νερό απομακρύνοντας τα καταστρεπτικά άλατα.Ιδιότητες:Απορρυπαντικό Καθαριστικό: Το πανίσχυρο διαλυτικό απομακρύνει κάθε ίχνος λίπους, ακόμα και τα πιο επίμονα ξηρά υπολείμματα φ..
9.92€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Zeo Tabs Super Clean - Αποσκληρυντικό νερού για πλυντήρια ρούχων 15 Ταμπλέτες
hot 2-3 Ημέρες
Κατασκευαστής: ZEOTEC
τρόπος εφαρμογής:Mία ταμπλέτα διπλής δράσης είναι αρκετή για κάθε πλύση.Αφαιρέστε το περιτύλιγμα και τοποθετείστε την ταμπλέτα κατευθείαν στον κάδο του πλυντηρίου πριν βάλετε τα ρούχα και το απορρυπαντικό.Βάλτε τα ρούχα, το απορρυπαντικό και χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα της επιλογής σας.Μηνιαία συντή..
3.72€
Χωρίς ΦΠΑ:3.00€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Υγρό καθαρισμού για υφασμάτινες επιφάνειες.Άοσμο, μοναδικής σύνθεσης καθαριστικό για την καταπολέμηση ρύπων επάνω σε ίνες. Αφαιρεί επίμονους λεκέδες όπως λάδι, κρασί, σοκολάτα. Απορροφά κάθε είδους δυσάρεστες οσμές με μεγάλη ευκολία, ξεπλένεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.Ιδανικό για υφάσματα, ρούχ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Το ZeoFresh είναι το μόνο απορρυπαντικό ρούχων που περιέχει ζεόλιθο και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος. Συμπυκνωμένο, με ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, προστατεύει τις ίνες και διευκολύνει το σιδέρωμα. Οι ιδιότητες του ζεόλιθου κάνουν το ZeoFresh αποτελεσματικό σε κάθ..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.24€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Περιγραφή προϊόντος:Πανίσχυρο καθαριστικό για όλες τις χρήσεις.Περιοχές εφαρμογής: Δήμοι, βιομηχανίες τροφίμων, οδικά δίκτυα, καταστήματα εστίασης.Τρόπος εφαρμογής: Για μικρές επιφάνειες ψεκάζουμε και σκουπίζουμεμ΄ ένα βρεγμένο πανί. Για μεγάλες επιφάνειες ρίχνουμε ένα ή δύο καπάκια καθαρι..
19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.32€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Περιγραφή προϊόντος: Εξειδικευμένο πανίσχυρο καθαριστικό για πολύ δύσκολες περιπτώσεις ρύπων. Ιδανικό για τη διάλυση επικαθίσεων από φυτικά, ζωικά και ορυκτά λίπη. Περιοχές εφαρμογής: Σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νοσοκομεία, εστιατόρια, καφετέριες, καφενεία, στάδια, οικίες, διυλιστ..
21.08€
Χωρίς ΦΠΑ:17.00€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Διαλυτοποιεί και απομακρύνει ακόμα και τις πιο σκληρές επικαθίσεις αλάτων, σκουριών και κατάλοιπων σαπουνιού, χωρίς τρίψιµο και χωρίς να χαράζει. Χρησιμοποιείται για οικιακή και επαγγελματική χρήση.Κατάλληλο για χρήση σε μπάνια, τουαλέτες, πισίνες, σιντριβάνια, ενυδρεία και επαγγελματικούς χώρους...
43.00€
Χωρίς ΦΠΑ:34.68€
Κατασκευαστής: ZEOTEC
Περιγραφή προϊόντος: Ισχυρό καθαριστικό επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων, ποτηριών και λοιπών επαγγελματικών σκευών με άριστη διαλυτική ικανότητα. Περιοχές εφαρμογής: Επαγγελματικές κουζίνες. Τρόπος εφαρμογής: Χρησιμοποιείται σε αναλογία 3-5 gr ανά λίτρο του κάδου (1 ποτήρι ..
47.00€
Χωρίς ΦΠΑ:37.90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)