Μενού
Kαλάθι

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Κατασκευαστής: Karcher
Φυσητήρας ρύπων με ισχυρό περιστροφικό ακροφύσιο Entry για πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Kärcher κατηγορίας K 2 και K 3. Για ιδιαίτερα επίμονους ρύπους, όπως σε επιφάνειες με βρύα ή φθαρμένες επιφάνειες.Χάρη στο ισχυρό περιστροφικό ακροφύσιο Entry, ο φυσητήρας ρύπων απομακρύνει ακόμα και τους πι..
44.99€
Χωρίς ΦΠΑ:36.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Ιδιαίτερα πρακτικός και λειτουργικός για σωστή διανομή απορρυπαντικού σε επιφάνειες. Διαθέτει μεταλλικό στόμιο που αλλάζει εύκολα κατεύθυνση (flexible) έτσι ώστε να ψεκάζει σε δυσπρόσιτα σημεία. Με χειροκίνητη αντλία για δημιουργία προπίεσης στο δοχείο 1 ltr...
21.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.94€
Κατασκευαστής: Karcher
Σχολαστικός καθαρισμός μεγάλων επιφανειών χωρίς πιτσίλισμα: Το μηχάνημα καθαρισμού τοίχων και δαπέδων Τ 5 T-Racer. Η ρυθμιζόμενη θέση του ακροφυσίου σημαίνει ότι το μηχάνημα καθαρισμού επιφανειών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό τόσο σκληρών όσο και ευαίσθητων επιφανειών.Ο περιστρεφόμ..
89.99€
Χωρίς ΦΠΑ:72.57€
Κατασκευαστής: Karcher
VP 180 S: Το Vario Power Jet Short 360° με την απεριόριστα μεταβλητή ρύθμιση πίεσης και τον ρυθμιζόμενο κατά 360° σύνδεσμο είναι ιδανικό για τον καθαρισμό δυσπρόσιτων σημείων...
34.99€
Χωρίς ΦΠΑ:28.22€
Κατασκευαστής: Karcher
Ακροφύσιο για παρκέ με μαλακές τρίχες για τον απαλό καθαρισμό δαπέδων παρκέ και άλλων ευαίσθητων δαπέδων από σκληρό υλικό της Kärcher.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΚατάλληλο εξάρτημα για τις ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης Kärcher VC 2 και VC 3Ακροφύσιο για παρκέ με μαλακές τρίχεςΓια ήπιο καθαρισμό..
22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:17.74€
Κατασκευαστής: Karcher
Βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 40 με τρία ενσωματωμένα ακροφύσια υψηλής πίεσης. Εύκολη και γρήγορα αφαίρεση των ρύπων από τις επιφάνειες. Ιδανική για σκαλιά και ακμέςΗ βούρτσα καθαρισμού ισχύος PS 40 με τρία ενσωματωμένα ακροφύσια υψηλής πίεσης και μάκτρο είναι πιο ισχυρή από μια τυπική χειροκίνητη βο..
65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:52.42€
Κατασκευαστής: Karcher
Το εξάρτημα καθαρισμού επιφανειών T 7 Plus T-Racer είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων χωρίς πιτσίλισμα. Ο περιστρεφόμενος βραχίονας διπλής δέσμης απομακρύνει τους ρύπους από μεγάλες επιφάνειες εξοικονομώντας χρόνο έως και 50% σε σύγκριση με τον καθαρισμό μ..
119.99€
Χωρίς ΦΠΑ:96.77€
Κατασκευαστής: Karcher
ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΑκροφύσιο χειρός για ηλεκτρικές σκούπες υγρής αναρρόφησης. Ιδανικό για βαθύ καθαρισμό της ταπετσαρίας και των καθισμάτων του αυτοκινήτου...
29.50€
Χωρίς ΦΠΑ:23.79€
Κατασκευαστής: Karcher
Μια συσκευή γενικής χρήσης για όλες τις εφαρμογές: Το Multi Jet 3 σε 1 της Kärcher παρέχει απεριόριστα ρυθμιζόμενη επίπεδη ροή υψηλής πίεσης, περιστροφικό ακροφύσιο και δέσμη καθαριστικού σε μια απλή κάνη ψεκασμού. Επιλέγετε την κατάλληλη δέσμη με μια απλή περιστροφή της κάνης ψεκασμού. Μπορείτε να ..
64.99€
Χωρίς ΦΠΑ:52.41€
Κατασκευαστής: Karcher
Η καινούρια κάνη κυπέλλου αφρού Basic 3 σχεδιάστηκε για μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης Kärcher με λειτουργία Servo Control και ρυθμό ροής 900 έως 2.500 νερού ανά ώρα και εντυπωσιάζει με τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά της. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείται μαζί με το καθαριστικό αφρού RM 838 Veh..
101.99€
Χωρίς ΦΠΑ:82.25€
Κατασκευαστής: Karcher
Κάνη ψεκασμού Vario Power για πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης κατηγορίας K 2–K 3. Συνεχώς ρυθμιζόμενη από δέσμη καθαριστικού χαμηλής πίεσης σε δέσμη υψηλής πίεσης με απλό στρίψιμο της κάνης ψεκασμού.Η κάνη ψεκασμού Vario-Power: από δέσμη καθαριστικού χαμηλής πίεσης έως δέσμη υψηλής πίεσης με απερι..
36.99€
Χωρίς ΦΠΑ:29.83€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 34 (3 Σελ.)