Μενού
Kαλάθι

Σκούπες Μπαταρίας

Σκούπες Μπαταρίας
Σκούπες μπαταρίας
Κατασκευαστής: Karcher
Εύκολo σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα χάρη στην ελαφριά σχεδίαση: Με τη VC 4 Cordless myHome, ο καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα σε μικρά νοικοκυριά γίνεται πιο εύκολος από ποτέ!Η μέγιστη ελευθερία κινήσεων συναντά τη μέγιστη άνεση: Η ηλεκτρική σκούπα VC 4 Cordless myHome με χρόνο λειτουργίας έως κ..
219.99€ 249.99€
Χωρίς ΦΠΑ:177.41€
Κατασκευαστής: Bosch
Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος *Μετατροπή σε συσκευή καθαρισμού δαπέδου με σωλήνες επέκτασης και ακροφύσιο δαπέδου *Αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας και σταθερή ισχύ αναρρόφησης με μια φόρτιση της μπαταρίας *Προστασία εσωτερικών εξαρτημάτων από τη σκόνη, με επίπεδο πτυχωτό φίλτρο και προφίλτρο *Ακροφύ..
105.00€ 125.00€
Χωρίς ΦΠΑ:84.68€
Κατασκευαστής: Karcher
Περιλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστήςΙδανική για να καθαρίζει ακόμη και στους πιο στενούς χώρους: Η εξαιρετικά ελαφριά και ισχυρή, σκούπα πλάτης μπαταρίας BVL 5/1 Bp Pack είναι κατασκευασμένη από καινοτόμο ιδιαίτερα ανθεκτικό διογκωμένο πολυπροπυλένιο.Η εξαιρετικά ελαφριά και ισχυρή, σκούπα πλάτης μ..
1,175.02€
Χωρίς ΦΠΑ:947.60€
Κατασκευαστής: Karcher
Η λύση στο πρόβλημα: Το CVH 2 είναι ελαφρύ και compact και ιδιαίτερα κατάλληλο ως ένας αξιόπιστος βοηθός στις καθημερινές εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.Ισχυρή απόδοση: Το σκουπάκι χειρός CVH 2 με μπαταρία μπορεί να αφαιρέσει εύκολα, αβίαστα και δυν..
59.84€
Χωρίς ΦΠΑ:48.26€
Κατασκευαστής: Karcher
Εύκολος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα OurFamily VC 6 Cordless ξεχωρίζει από το πλήθος για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρανσης χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης.Ο καθαρισμός μπορεί να είναι πραγματικά τόσο απλός: Με την ηλεκτρική σκούπα V..
329.29€
Χωρίς ΦΠΑ:265.56€
Κατασκευαστής: Karcher
Αυτονομία και ευελιξία: η συμπαγής, μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών WD 1 Compact Battery Set ανήκει στην πλατφόρμα μπαταριών 18 V Battery Power. Για υγρούς και ξηρούς ρύπους. Η μπαταρία είναι συμβατή με όλες τις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών Karcher 18 V.Θέλεις η συσκευ..
239.13€
Χωρίς ΦΠΑ:192.85€
Κατασκευαστής: Karcher
*Παραλλαγή, Δεν περιλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστήςΑπεριόριστες δυνατότητες για την μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών WD 1 Compact. Για υγρούς και ξηρούς ρύπους. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία. Συμβατότητα με όλες τις μπαταρίες της πλατφόρμας 18 V της Karcher...
129.27€
Χωρίς ΦΠΑ:104.25€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)