Μενού
Kαλάθι

ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 PLUS CAR MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 PLUS CAR
Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Karcher
Πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού χωρητικότητας 7 λίτρων για εφαρμογές που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με αντάπτορα αυτοκινήτου για μεγαλύτερη περίοδο εφαρμογής. Για οποιονδήποτε χρειάζεται παράλληλα μια λύση καθαρισμού εν κιν..
189.99€
Χωρίς ΦΠΑ:153.22€
MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 PLUS MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 PLUS
Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Karcher
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη για ευαίσθητες επιφάνειες. Για οποιονδήποτε χρειάζεται μια λύση καθαρισμού εν κινήσει: το συμπαγές και ελαφρύ μηχάνημα πλύσης π..
169.99€
Χωρίς ΦΠΑ:137.09€
Κατασκευαστής: Karcher
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη ψεκασμού για ευαίσθητες επιφάνειες. Για οποιονδήποτε χρειάζεται μια λύση καθαρισμού εν κινήσει: το συμπαγές και ελαφρύ μηχάνημα..
159.99€
Χωρίς ΦΠΑ:129.02€
MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 + ADVENTURE MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 + ADVENTURE
Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Karcher
Ιδανικό για τον καθαρισμό εξοπλισμού εξωτερικού χώρου εν κινήσει: Το μικρού μεγέθους πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Περιλαμβάνεται το κουτί Adventure με διάφορα εξαρτήματα για βέλτιστες λύσεις προέκτασης. Καθαρός εξοπλισμός ακόμα και όταν ε..
179.99€
Χωρίς ΦΠΑ:145.15€
Κατασκευαστής: Karcher
Δεν υπάρχει σύνδεση στο ρεύμα; Κανένα πρόβλημα! Το ελαφρύ, μπαταριοκίνητο πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης KHB 6 Battery από την πλατφόρμα 18 V Battery της Kärcher καθαρίζει σχεδόν τα πάντα γύρω από το σπίτι χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε παροχή ρεύματος. Απλά συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και είναι έτ..
229.99€
Χωρίς ΦΠΑ:185.48€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)