Μενού
Kαλάθι

Car Solutions

Car Solutions
Car Solutions
Κατασκευαστής: Karcher
Εντατικός καθαρισμός και προστασία του καθαρισμού από τις καιρικές συνθήκες σε ένα μόνο βήμα. Αφαιρεί τις λεπτές γρατσουνιές και τις γραμμές και επαναφέρει στην επιφάνεια την αρχική της λάμψη.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάσα συσκευασίας8Βάρος που περιλαμβάνει τη συσκευασ..
12.99€
Χωρίς ΦΠΑ:10.48€
Κατασκευαστής: Karcher
Με το υψηλής ποιότητας πανί μικροϊνών από μαλακό ύφασμα μπορείτε να στεγνώσετε τα καθαρισμένα αντικείμενα πριν από την αποθήκευσή τους.Το πανί μικροϊνών στεγνώνει γρήγορα, είναι εξαιρετικά απορροφητικό και μπορεί να απορροφήσει μεγάλη ποσότητα υγρασίας και υγρών. Έχει ευχάριστη μαλακή υφή και προστα..
6.99€
Χωρίς ΦΠΑ:5.64€
Κατασκευαστής: Karcher
Με μέγιστη ισχύ καθαρισμού και φόρμουλα γρήγορης δράσης. Βοηθά στην απομάκρυνση όλων των ειδών ρύπων που συλλέγονται σε όλους τους κοινούς τύπους ζαντών ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Η έξυπνη αλλαγή χρώματος δείχνει το καθαριστικό να δρα με την πάροδο του χρόνου.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευ..
13.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Καθαριστικό για χειρωνακτικό καθαρισμό μοτοσυκλετών. Αφαιρεί ήπια και αποτελεσματικά ρύπους, όπως σκόνη φρένων, έντομα, λάσπη και λάδι. Ιδανικό κατά τη χρήση, χάρη στη σύνθεση κολλώδους γέλης.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάσα συσκευασίας8Βάρος που περιλαμβάνει τη συσκευασ..
8.99€
Χωρίς ΦΠΑ:7.25€
Κατασκευαστής: Karcher
Αφαιρεί απαλά τα έντομα από βαμένες επιφάνειες, αεραγωγούς, εξωτερικούς καθρέπτες, πάνελ και πλαστικά μέρη.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάσα συσκευασίας8Βάρος που περιλαμβάνει τη συσκευασία (kg)0,7ΠΡΟΪΟΝΙδιαίτερα παραγωγικόΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ Μ..
8.99€
Χωρίς ΦΠΑ:7.25€
Κατασκευαστής: Karcher
Καθαρισμός παραθύρων και καθρεφτών αυτοκινήτου που δεν αφήνει γραμμές και θαμπάδα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες από έντομα, τις δαχτυλιές και τους ρύπους από τον δρόμο. Έχει αντιστατική δράση που εμποδίζει τη γρήγορη επανατοποθέτηση των ρύπωνΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml..
9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Κατασκευαστής: Karcher
Για ευχάριστα καθαρούς εσωτερικούς χώρους χωρίς οσμές: Από το ταμπλό μέχρι τα λάστιχα στεγάνωσης, μέχρι την ταπετσαρία και τα δερμάτινα μέρη. Έχει αντιστατική δράση και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις οσμές.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάσα συσκευασίας8Βάρος που περιλαμβ..
9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Κατασκευαστής: Karcher
Βαθύς καθαρισμός και προστασία όλων των επιφανειών από πλαστικό και καουτσούκ. Οι επιφάνειες αποκτούν λεία και ματ όψη που τις κάνει να φαίνονται σαν καινούριες, ευχάριστες στην αφή και με την ιδιότητα να απωθούν το νερό και τους ρύπους.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (ml)500Μονάσα σ..
9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Κατασκευαστής: Karcher
Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό αποτελεσματικό με τους ρύπους της καθημερινότητας. Ισχυρό με τους ρύπους, απαλό με την επιφάνεια. Εύκολη τοποθέτηση και εφαρμογή με το πλυστικό μηχάνημα.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)1Μονάσα συσκευασίας6Βάρος που περιλαμβάνει τη συσκευασία (kg)1,2ΠΡΟΪΟΝ..
8.49€
Χωρίς ΦΠΑ:6.85€
Κατασκευαστής: Karcher
Με επιπλέον ενισχυτικό αφρού για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό. Χάρη στο νέο ενεργό αφαιρετικό ρύπων, απομακρύνονται με άνεση και ταχύτητα ακόμη και λάδια και λιπαρές ακαθαρσίες, καθώς και τυπικές ακαθαρσίες οχημάτων και οδικές ακαθαρσίες. Ελεύθερο φωσφόρου και απαλό με τα υλικά.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχ..
9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Κατασκευαστής: Karcher
Ήπιο αλκαλικό αφρογόνο καθαριστικό για ολοκληρωμένο καθαρισμό οχημάτων. Φιλικό ως προς το περιβάλλον. Προστατεύει τις βαμμένες και πλαστικές επιφάνειες.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση συκευασίας (l)5Μονάσα συσκευασίας1Βάρος που περιλαμβάνει τη συσκευασία (kg)5,1ΠΡΟΪΟΝΓια τον πλήρη καθαρισμό των..
16.71€
Χωρίς ΦΠΑ:13.48€
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ, RM 670, 5L
4-7 Ημέρες
Κατασκευαστής: Karcher
Χειμερινό καθαριστικό υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου με αντιψυκτική δράση. Για καθαρή θέαση χωρίς γραμμές και αντανακλάσεις. Ισχυρό ενάντια σε χειμερινούς ρύπους. Με Nano-effect, οι υαλοκαθαριστήρες λειτουργούν ήσυχα και αποτελεσματικά. Συμπυκνωμένο, παράγει 15 L .ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤεχνικά στοιχείαΔιάσταση ..
23.71€
Χωρίς ΦΠΑ:19.12€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)