Μενού
Kαλάθι

Ηλεκτρικά Εργαλεία Ερασιτεχνικά

Ηλεκτρικά Εργαλεία Ερασιτεχνικά
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
Bosch Easy Impact 550 Κρουστικό δράπανο με θήκη Bosch Easy Impact 550 Κρουστικό δράπανο με θήκη
Διαθέσιμο
Κατασκευαστής: Bosch
Iδανικό για ξεκούραστο ακριβές τρύπημα σε διάφορα υλικάΤο EasyImpact 550 επιτρέπει άνετο ακριβές τρύπημα σε τοιχοποιία, ξύλο, μαλακό μπετόν και μέταλλο. Ένα ταχυτσόκ δύο δακτυλίων προσφέρει γρήγορη και εύκολη αλλαγή εξαρτήματος με μια απλή περιστροφή του άξονα. Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου τ..
70.68€
Χωρίς ΦΠΑ:57.00€
Κατασκευαστής: Bosch
Ξεκούραστο και άνετο ακριβές τρύπημα σε διάφορα υλικάΤαχυτσόκ δύο δακτυλίων για γρήγορη και απλή αλλαγή τρυπανιούΗλεκτρονικός έλεγχος του αριθμού των στροφών για ενεργοποιούμενο μέσω σκανδάλης έλεγχο της ταχύτητας κατά το τρύπημαΕλαφρύ με 1,7 kg, συμπαγές και εργονομικό για άνετο χειρισμόΞεκούραστο ..
69.99€
Χωρίς ΦΠΑ:56.44€
Κατασκευαστής: Bosch
Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος *Μετατροπή σε συσκευή καθαρισμού δαπέδου με σωλήνες επέκτασης και ακροφύσιο δαπέδου *Αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας και σταθερή ισχύ αναρρόφησης με μια φόρτιση της μπαταρίας *Προστασία εσωτερικών εξαρτημάτων από τη σκόνη, με επίπεδο πτυχωτό φίλτρο και προφίλτρο *Ακροφύ..
125.00€
Χωρίς ΦΠΑ:100.81€
Κατασκευαστής: Bosch
Άνετη διεκπεραίωση μικρού μεγέθους ερασιτεχνικών εργασιών σε μέταλλο και πέτραΟ γωνιακός λειαντήρας PWS 700-115 προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης και γρήγορη πρόοδο σε μικρού μεγέθους ερασιτεχνικές εργασίες. Ένας εργονομικός σχεδιασμός, το μικρό βάρος και ένα περισσότερο συμπαγές μέγεθος, με ένα λεπτό π..
74.39€
Χωρίς ΦΠΑ:59.99€
Κατασκευαστής: Bosch
Πλυστικό εξωτερικής χρήσης μπαταρίας. Η μπαταρία και ο φορτιστής συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο .Φροντίστε για αυτό που σας ενδιαφέρει και καθαρίστε τα πολύτιμα πράγματά σας με ευκολία. 4 τρόποι ψεκασμού και μια SmartBrush για πολύπλευρο καθαρισμό.Γρήγορο στήσιμο και εύκολος χειρισμός – το F..
417.20€
Χωρίς ΦΠΑ:336.45€
Κατασκευαστής: Bosch
Ελαφριά και συμπαγής για μια άνετη ροή εργασίαςΜικρό βάρος και συμπαγές μέγεθος για εύκολο χειρισμόΟι ελάχιστοι κραδασμοί προσφέρουν έλεγχο και άνεση κατά τη διάρκεια της κοπήςΒάθος κοπής έως και 65 mm σε διάφορα υλικάΤο SDS επιτρέπει γρήγορη και εύκολη αλλαγή της πριονόλαμας χωρίς κλειδί για αποτελ..
65.00€
Χωρίς ΦΠΑ:52.42€
Κατασκευαστής: Bosch
Υψηλότατη ποιότητα επιφάνειας σε μεγάλες επιφάνειεςΗ ιδανική λύση για λεπτό φινίρισμα και γρήγορη πρόοδο της λείανσης με τον ισχυρό κινητήρα 200 W και μια επιφάνεια λείανσης 92x182 mmΚαθαρή εργασία χάρη στο σύστημα μικροφίλτρου Bosch: Το ενσωματωμένο στοιχείο αναρρόφησης της σκόνης αναρροφά τη σκόνη..
70.00€
Χωρίς ΦΠΑ:56.45€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)