Μενού
Kαλάθι

Ελαφρά χορτοκοπτικά

Ελαφρά χορτοκοπτικά
Τα εύχρηστα, ελαφρά χορτοκοπτικά STIHL φροντίζουν για την τελευταία λεπτομέρεια στην περιποίηση κτημάτων και τοπίων. Αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα της μηχανής κοπής γκαζόν, αναλαμβάνοντας την περιποίηση όλων εκείνων των σημείων όπου αυτή δεν μπορεί να φτάσει. Με τα μηχανήματα αυτά μπορείτε επιπλέον να κόψετε γρήγορα μικρές εκτάσεις χόρτου.
Κατασκευαστής: STIHL
Ελαφρύ και εργονομικό μοντέλο για αρχάριους με δοκιμασμένο εξοπλισμό. Πολύ καλό μηχάνημα για την κοπή χόρτου και για εργασίες καθαρισμού κοντά σε δέντρα, μονοπάτια και σκαλοπάτια στο ιδιωτικό κτήμα. Τεχνικά χαρακτηριστικά       |             Va..
164.99€
Χωρίς ΦΠΑ:133.06€
Κατασκευαστής: STIHL
Μικρό και πολύπλευρο μηχάνημα με λαβή ποδηλάτου. Ιδιαίτερα εύχρηστο χορτοκοπτικό με λαβή ποδηλάτου. Ιδανικό για εργασίες καθαρισμού σε ιδιωτικούς κήπους και κτήματα. Καλό για την κοπή σκληρών ζιζανίων. Κατάλληλο επίσης για περιστασιακή χρήση στη γεωργία και στις δημοτικές επιχειρήσεις. Τεχνι..
265.00€
Χωρίς ΦΠΑ:213.71€
Κατασκευαστής: STIHL
Μικρό και πολύπλευρο μηχάνημα με κυκλική λαβή Ιδιαίτερα εύχρηστο χορτοκοπτικό με κυκλική λαβή. Ιδανικό για κοπή χόρτου και για εργασίες καθαρισμού της βλάστησης σε ιδιωτικούς κήπους και κτήματα. Καλό για την κοπή σκληρών ζιζανίων σε μικρές εκτάσεις. Κατάλληλο επίσης για περιστασιακή χρήση στη γεω..
205.00€
Χωρίς ΦΠΑ:165.32€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)