Μενού
Kαλάθι

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ
ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ
Κατασκευαστής: Karcher
Ιδανικό για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και λατρεύουν τον φρέσκο αέρα: φίλτρο υψηλής απόδοσης HEPA 12 (EN1822:1998) συγκρατεί αξιόπιστα σωματίδια γύρης, σπόρους, βακτήρια και εκκρίσεις ζωυφίων. Διενεργεί αξιόπιστη και αποτελεσματική φίλτρανση αλλεργιογόνων σωματιδίων και σκόνης και εγγυάται απ..
36.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.03€
Κατασκευαστής: Karcher
Υψηλής ποιότητας κιτ βαμβακερού πανιού με πανιά καθαρισμού δαπέδου και καλύμματα για το ακροφύσιο χειρός. Τα πανιά καθαρισμού δαπέδου συνδέονται στο μεγάλο ακροφύσιο δαπέδου. Τα καλύμματα για το ακροφύσιο χειρός μπορούν να τραβηχτούν εύκολα και γρήγορα πάνω από το ακροφύσιο χειρός. Τα ανθεκτικά απορ..
17.99€
Χωρίς ΦΠΑ:14.51€
Ανταλλακτικός σωλήνας ατμού μήκους 2 m, κιτρινόμαυρος
4-7 Ημέρες
Κατασκευαστής: Karcher
ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ: SG 4/4Τεχνικά στοιχεία *Ποσότητα (Pieces) 1 *Βάρος (kg) 0,5 *Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η συσκευασία (kg) 0,5*Διαστάσεις (L × W × H) (mm) 340 x 280 x 70..
84.00€
Χωρίς ΦΠΑ:67.74€
Κατασκευαστής: Karcher
Εργαλείο χειρός με πρόσθετες βούρτσες για τον καθαρισμό μικρών περιοχών. Το εργαλείο χειρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το κάλυμμα καθαρισμού. Οι σκληρές βούρτσες απομακρύνουν τους επίμονους ρύπους. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει με το κάλυμμα για εύκολη αφαίρεση των ρύπων. Εργαλείο χειρός ιδα..
20.99€
Χωρίς ΦΠΑ:16.93€
Κατασκευαστής: Karcher
Σετ στρογγυλής βούρτσας με μεταλλικές τρίχες για την αφαίρεση των επίμονων και ενσωματωμένων ρύπων, π.χ. σε ράφια ή κουζίνες. Βούρτσα καθαρισμού με μεταλλικές τρίχες για ανώτερο καθαρισμό με ατμοκαθαριστές. Σημείωση: Δεν είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιφάνειες, όπως ξύλινες ή πλαστικές επιφάνειες...
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.90€
Κατασκευαστής: Karcher
Δεν αφήνει χνούδια, είναι απορροφητικό και ανθεκτικό! Το κιτ εξαρτημάτων γενικής χρήσης για ατμοκαθαριστές επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό διαφορετικών δαπέδων και πολλών ακόμα επιφανειών στο σπίτι. Το πρακτικό κιτ περιλαμβάνει τρία βαμβακερά πανιά για το εργαλείο δαπέδου και τρία βαμβακερά καλύμματα..
61.00€
Χωρίς ΦΠΑ:49.19€
Κατασκευαστής: Karcher
Η σκόνη αφαλάτωσης της Karcher, είναι ιδανική για την γρήγορη και αποτελεσματική αφαλάτωση των ατμοκαθαριστών. Στην συσκευασία περιέχονται 6 φακελάκια βάρους 17 γραμμαρίων έκαστο. Ανάλογα με το μέγεθος του ατμοκαθαριστή και το επίπεδο ασβεστοποίησης, αδειάστε στο μπόιλερ 1 έως 3 φακελάκια αφαλάτωσης..
7.99€
Χωρίς ΦΠΑ:6.44€
Κατασκευαστής: Karcher
Με τον εύκαμπτο σωλήνα προέκτασης για το SC 1 μπορούν να καθαριστούν εύκολα ακόμα και τα δυσπρόσιτα σημεία, όπως οι γωνίες και οι εσοχές Με τον εύκαμπτο σωλήνα προέκτασης SC μπορούν να καθαριστούν εύκολα ακόμα και τα δυσπρόσιτα σημεία, όπως οι γωνίες και οι εσοχές. Τα άλλα εξαρτήματα (χειροκίνη..
25.99€
Χωρίς ΦΠΑ:20.96€
Κατασκευαστής: Karcher
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τεχνικά στοιχεία *Βάρος (kg) 0,2 *Διαστάσεις (L × W × H) (mm) 55 x 55 x 162 ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ SC 3..
13.99€
Χωρίς ΦΠΑ:11.28€
Κατασκευαστής: Karcher
Το σετ πανιού καθαρισμού δαπέδου από μικροΐνες EasyFix περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά απορροφητικά και ανθεκτικά πανιά δαπέδου από υψηλής ποιότητας μικροΐνες για το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix. Για εξαιρετικά αποτελέσματα υγιεινής και καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα. Καθαρίζονται ξεκούραστα ακόμα και οι γωνί..
19.99€
Χωρίς ΦΠΑ:16.12€
Κατασκευαστής: Karcher
Με δύο από τα καλύμματα που περιλαμβάνονται στο σετ και είναι από υψηλής ποιότητας μικροΐνες, οι ρύποι και το λίπος χαλαρώνουν και συλλέγονται με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με το ακροφύσιο χειρός. Ιδανικό για ιδιαίτερα βαριούς και επίμονους ρύπους σε μπάνια και κουζίνες. Ακόμα και οι επίμονοι ρύποι..
19.99€
Χωρίς ΦΠΑ:16.12€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)